Nemocnica AGEL Levice sa stala hrdým partnerom levického hokeja

Nemocnica AGEL Levice s.r.o. poskytuje zdravotnú starostlivosť obyvateľom v najväčšom okrese na Slovensku. Jej spádovú oblasť tvorí viac ako 160 000 obyvateľov. Ide o jednu z najväčších nemocníc v celom Nitrianskom samosprávnom kraji. Levická nemocnica prevádzkuje 18 ambulancií a 11 lôžkových oddelení. Jej súčasť tvorí i Dom ošetrovateľskej starostlivosti.

Nemocnica sa stala hrdým partnerom levického hokeja. Spolupráca bude v oblasti zabezpečovania kvalifikovaného zdravotného personálu pre majstrovské zápasy seniorského A-tímu.

Spoluprácu sme oficiálne ohlásili a späčatili vhodením úvodného buly v dueli Slovenského pohára proti HC Topoľčany?. Na zápase vhodila úvodné buly námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť PhDr. Helena Dudášová, MHA, MPH.

Levických hokejistov prišli povzbudiť aj námestník riaditeľa pre zdravotnú starostlivosť MUDr. Gabriel Mančík, MBA a medicínsky riaditeľ pre chirurgické odbory MUDr. Juraj Smatana, MBA, MPH. A veľmi úspešne, pretože zápas sa skončil víťazstvom domáceho tímu z Levíc.