BILANCOVANIE: Šieste miesto je v COVID sezóne SHL 2020/21 úspechom, mrzí neodohraná mládežnícka časť sezóny.

Hokejový klub Levice zažíva úspešné obdobie – seniorské mužstvo si vybojovalo postup do SLOVENSKEJ HOKEJOVEJ LIGY v sezóne 2018/19 a má ambíciu v nej úspešne napredovať.

V sezóne 2019/20 sa seniorské A-čko predstavilo v SHL ako nováčik. V konečnom hodnotení sa umiestnili muži na 8. mieste.

Nasledovala tzv. “COVID” sezóna 2020/21 poznačená pandemickými opatreniami, ktoré spravili klubu škrt cez rozpočet. V tejto ťažkej situácii sa klub prispôsoboval vzniknutej situácii, kedy vôbec nebolo jasné akým smerom sa bude sezóna uberať. Keďže sme profesionálnym klubom a hráči sú na riadnych pracovných zmluvách, klub poskytnuté finančné prostriedky pre rozvoj hokeja v Leviciach od sponzorov a prispievateľov musel škrtiť aby zabezpečil a udržal rozpočet na sezónu. Aj napriek našponovanej sezóne sme dokázali, že v Leviciach sa hokej oplatí hrať. Šieste miesto je v sezóne 2020/21 toho dôkazom.

Ambície na začiatku sezóny 2020/21 boli jasne definované – účasť v playoff čo sa nám aj podarilo. Ale je to úspech? Mali sme určite vyššie ambície čoho dôkazom sú aj posily, ktoré sme na začiatku sezóny avizovali. Z Topoľčian prišiel Erik KOMPAS, ofenzívu posilnil Martin UHNÁK, staronovou posilou bol Adam TUŽINSKÝ, obranu posilnil Martin HŘEBÍČEK, ofenzívu si zobral na starosť Samir SALIJI, ktorý dostal kapitánske A-čko, Juraj CEBÁK, na konci augusta prišla prvá zámorska posila Ahmed MAHFOUZ, ďalšou Henrik SAMUELSSON, obranca Martin VITALOŠ a útočník Roman ŽITNÝ.

V ďalšom priebehu sezóny sme museli tak povediac improvizovať, keďže v septembri sa sezóna kvôli pandemickej situácii prerušila až do začiatku Novembra. Zámorské posily sa nestačili ani zohriať a už cestovali späť. Káder Levíc vystužili v tom čase bratia Róbert a Richard HUNOVCI či Erik ČALÁDI, ďalšou posilou bol Lukáš NOVÁK, v levickom drese sa opäť predstavili Samuel RÁCZ a Lukáš TÁBI. Realizačný tím sa dohodol aj na hosťovaní hráčov ako boli brankár Filip BELÁNYI, ktorý naštartoval práve v Leviciach úspešnú sezónu a stal sa jednotkou v extraligovom klube Banskej Bystrice. Netreba zabudnúť ani na iba pätnásť ročného odchovanca HC Lučenec Fera RIDZOŇA, ktorý v drese Levíc zaknihoval svoj prvý seniorský gól. V januári klub reagoval na zranenia viacerých hráčov a doplnil káder troma zahraničnými posilami zo zámoria ktorí prišli z juniorskej Ontario Hockey League – Tag Bertuzzi, Keean Washkurak a Donovan Sebrango. Neskôr sa k mužstvu pripojili aj Justin MCPERHSON či Sergei KOLESNIKOV. Svojimi výkonmi si miesto v tíme zaslúžili mladíci Boris ČESÁNEK a Félix PETRINEC. Netreba zabudnúť ani na odchovanca levického hokeja Denisa ADÁMIKA a samozrejme aj na ostatných hráčov, ktorí v tejto COVID sezóne pôsobili v Leviciach – bolo ich veľa a budeme o nich ešte počuť, počuť a čítať ako svoju kariéru štartovali práve v drese HK Levice.

Okrem seniorského mužstva zastrešuje klub aj mládežnícke mužstvá (1. – 9. ročník ZŠ) a kategóriu dorastencov. Stratégiou klubu pri budovaní silného mužstva je poskytovanie kvalitného tréningového procesu a materiálneho zabezpečenia mládeži. Hokejová mlaď to mala v sezóne 2020/21 najťažšie. Jednotlivé ligy sa v podstate neodohrali a mládež tým pádom stagnovala. Dôsledky na rast a vynechanie jednej sezóny a ročníka v každej kategórii nedokážeme momentálne odhadnúť. Želajme si aby sme to už od Septembra 2021 nemuseli ešte raz prežívať.

Hokejový klub Levice intenzívne pracuje na rozšírení hráčskej základne zatiaľ unikátnym spôsobom v našej krajine – projektami pre deti z materských škôl: HOKEJOVÉ ŠKÔLKY a KURZY KORČUĽOVANIA pre základné školy, ktorých rádius plánuje rozšíriť z Levíc aj na širšie okolie.

HK Levice je klub s veľkým potenciálom, jeho ďalší úspech však nebude možný bez dlhodobej profesionálnej a koncepčnej spolupráce s partnermi klubu. Chceme byť kvalitným a etablovaným športovým partnerom pri športových i spoločenských výzvach, ktoré nás čakajú.

Aj v nadchádzajúcej sezóne 2021/22 je cieľom klubu skvalitniť podmienky pre chod Slovenskej hokejovej ligy, znova vystavať kvalitné mužstvo, rozšíriť základňu v mládežníckom hokeji, pripraviť pre svojich fanúšikov zaujímavé benefity a urobiť z hokeja šport č. 1 v Leviciach!

MMo / HK Levice

23 comments

  1. Spätné upozornenie: free dating georgia
  2. Spätné upozornenie: asian singles dating free
  3. Spätné upozornenie: latest free dating site 2021
  4. Spätné upozornenie: free dating sites 100
  5. Spätné upozornenie: free phillipino dating
  6. Spätné upozornenie: best free dating site in australia
  7. Spätné upozornenie: online dating service free
  8. Spätné upozornenie: dating dr notorious free pdf
  9. Spätné upozornenie: all free dating
  10. Spätné upozornenie: christian dating site free trial
  11. Spätné upozornenie: bbw dating free
  12. Spätné upozornenie: can diabetics do the keto diet
  13. Spätné upozornenie: keto grocery list
  14. Spätné upozornenie: keto coleslaw recipe
  15. Spätné upozornenie: gay dating websites new zealand
  16. Spätné upozornenie: gay dating after 40
  17. Spätné upozornenie: gay dating spartanburg
  18. Spätné upozornenie: sober gay dating
  19. Spätné upozornenie: gay dating first time tips
  20. Spätné upozornenie: gay and lesbian dating service
  21. Spätné upozornenie: gay fuckbook dating
  22. Spätné upozornenie: gay senior dating
  23. Spätné upozornenie: top dating a gay top

Comments are closed.