KLUB: Daruj 2% hokeju v Leviciach.

Ak ste využili predĺženie lehoty týkajúcej sa poukázania 2% v čase pandémie je tu stále možnosť poskytnúť 2 % z vašej vypočítanej a zároveň včas zaplatenej dane pre hokejový klub HK Levice. Zároveň ďakujeme všetkým, ktorí už pre levický hokej prispeli 2 – mi % z dane.

Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov daňovníka, ktorému zamestnávateľ, ktorý je platiteľom dane, vykonal ročné zúčtovanie, ktorého lehota na podanie uplynie počas obdobia pandémie, možno podať maximálne do konca 31.6.2021.

Takýmto spôsobom si v posledných rokoch zvyšuje objem svojich finančných prostriedkov aj náš hokejový klub HK Levice, ktorý chce získané finančné prostriedky použiť na zlepšovanie podmienok.

Preto sme sa spojili s našou partnerskou Základnou školou Pri Podlužianke 6 a po vzájomnej dohode nám viete poukázať svoje 2% z dane prostredníctvom občianskeho združenia Rodičovské združenie pri 4. základnej škole. Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane nám pošlite na mail: hklevice@hklevice.sk alebo odfotené na mobilné telefónne číslo generálneho sekretára klubu +421 903 441 572. Takto budeme vedieť identifikovať poukázané prostriedky priamo pre hokejový klub.

Údaje o prijímateľovi vyplňte presne takto:

IČO:42041686
Právna forma:OBČIANSKE ZDRUŽENIE
Obchodné meno (názov):RODIČOVSKÉ ZDRUŽENIE PRI 4.ZÁKLADNEJ ŠKOLE
Sídlo – Ulica:PRI PODLUŽIANKE
Súpisné/orientačné číslo:6
PSČ:93401
Obec:LEVICE

Ďakujeme Vám za pomoc pri rozvoji hokeja v Leviciach.

HK Levice

One comment

  1. Spätné upozornenie: keto diet list

Comments are closed.