SENIORI: Sýkora prispel dvoma asistenciami k víťazstvu Levíc, Súľovský zaknihoval dva góly

Štvrtá desiatka kôl Slovenskej hokejovej ligy oficiálne otvorená. Do konca základnej časti ostáva odohrať už iba posledných päť kôl a jednu dohrávku, preto je zisk i strata každého bodu nesmierne dôležitá. Postavenie mužstiev pred vyraďovacou časťou sa začína čoraz viac kryštalizovať.  

SHL – 31. kolo

HK AUTORÁCZ Levice – HK Gladiators Trnava 4:1 (1:0, 3:1, 0:0) 
Góly: 20. Suľovský, 22. Bertuzzi (Hayes, Uhnák), 28. Suľovský (Kobolka, Sýkora), 38. Washkurak (Sýkora, MacPherson)
Rozhodovali: Kollár, Žák – Šebeň, Číž, strely: 38:26, vylúčení: 7:8 (Bertuzzi 5 min za bitku; Bertuzzi 10min za nešportové správanie; Bertuzzi 20min za bitku; Španko 5min za bitku; Španko 10min za nešportové správanie; Španko 20min za bitku), presilovky: 1:0, oslabenia: 1:0, bez divákov 

Dvojica mladých posíl z reprezentácie do osemnásť rokov – obranca Samuel Socha a útočník Adam Sýkora – si odbili debut za „levov“ v SHL. Obaja menovaní pomohli mužstvu z juhu Slovenska k cennému víťazstvu zodpovednými výkonmi, šestnásťročný Sýkora k tomu dokonca hneď dvakrát asistoval. Na začiatku posledného dejstva sa do seba po jednom zo súbojov pri mantineli pustila dvojica Bertuzzi – Španko. Vyplynula z toho slušná pätná výmena, z ktorej vyšiel úspešnejšie syn bývalého obávaného bitkára z NHL. 

Zdroj: SZĽH/Silvester Bobko
HK Levice/MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder verify email
  2. Spätné upozornenie: 100 free dating sites in france
  3. Spätné upozornenie: keto diet weight loss

Comments are closed.