TIPOS SHL: Levice zaknihovali druhú prehru v rade. V Trnave schytali sedmičku.

TIPOS Slovenská hokejová liga – 2. kolo

HK Gladiators Trnava – HK Levice 7:4 (0:2, 5:1, 2:1)
Góly: 22. Maarnela, 23. Antonov (Maarnela, Miklík), 26. R. Kukumberg st. (Jurák), 33. Rašin (Antonov, R. Kukumberg st.), 34. R. Dvonč (Miklík), 50. Miklík (Antonov, R. Kukumberg st.), 59. Jurák (Miklík, Korím) – 7. Vorobjev (Leščenko, M. Novák), 8. Korenko (Tužinský), 38. Volko (Šramaty), 44. Vorobjev (Šakvorostov, M. Novák). Rozhodovali: Valachovič, Výleta – Šefčík, Ščurka, vylúčení: 3:7, presilovky: 2:0, oslabenia: 0:0, 185 divákov

Trnava: Hollý (8. M. Nagy) – Korím, Kliment, Maarnela, M. Ejem, Rašin, Kocúr, Bulák – Bodnár, Holovič, Jurák – Miklík, Kukumberg st., Antonov – R. Dvonč, Kupka, Deneš – Urban, Tóth, Litavec.

Levice: Beržinec (34. J. Adámik) – Šiškov, M. Novák, Rais, Gaško, J. Štefanka, Korenko, Lauro, L. Pánik – Vorobjev, Šakvorostov, Leščenko – Zahradník, Šramaty, Volko – Múčka, Tužinský, Gubo – Pohl, Suľovský, Smidžár.

Zdroj: HK Gladiators Trnava
V druhom zápase novej sezóny sa stretli družstvá, ktoré v prvom kole nebodovali. O to viac bolo toto stretnutie dôležité. V prvej tretine začali Trnavčania celkom dobre. Vypracovali si veľa príležitostí na strelenie prvého gólu, ale rovnako ako v Považskej Bystrici, kde odohrali dobrý zápas, ponúknuté šance nevyužili. Hostia sa z prvej príležitosti, ktorú im domáci po zaváhaní ponúkli, presadili. Po inkasovanom góle sa domáci snažili vypracovať šance na vyrovnanie, ale hostia zvýšili na 0:2 a z brány vyhnali Hollého. Jeho miesto zaujal Matúš Nagy. Po prvej tretine Gladiátori zvýšili agresivitu a svojím aktívnym pohybom prinútil súpera k chybám a častým vylúčeniam. Tým dali Levičania svojmu súperovi šancu vrátiť sa do stretnutia. Domáci tím získal aktivitu na svoju stranu a behom krátkej chvíle otočil vývoj zápasu. Gladiátori neprestávali v útočnej fáze hýriť aktivitou a vytvorili si trojgólový náskok. Hostia nezložili zbrane a po signále na vhadzovaní strelili svoj tretí gól v zápase. Do kabín sa išlo po druhej tretine za stavu 5:3. V tretej tretine domáci nechceli urobiť zbytočnú chybu a pustiť súpera do zápasu. Hostia ale pokračovali v pobyte na trestnej lavici a z ponúknutých šancí sa Gladiátorom podaril opäť navýšiť náskok o 2 góly. Aj cez úpornú snahu hostí, domáci už svojou disciplinovanou hrou a nesmiernou obetavosťou náskok uhájili a v samom závere gólom do prázdnej brány kapitán Roman Jurák potvrdil víťazstvo Trnavčanov nad tímom HK Levice v pomere 7:4.