V skladbe seniorského áčka v príprave uvidíme aj odchovancov mládežníckeho hokeja

Okrem známych mien ako sú ADÁMIK Denis, TUŽIINSKÝ Adam o miesto v zostave sa pobijú aj talentovaní juniori ADÁMIK Július a ZAJKO Viliam.

Tréner Dornič je známy svojím pozitívnym vzťahom k mladým hráčom, čo je v našich podmienkach a s prihliadnutím na naše ciele veľmi dôležité. Jeho hráčska kariéra je úzko spojená s HC Slovan Bratislava, kde pôsobil ako hráč a reprezentoval aj Československo. Ako tréner začínal v Nemecku. Postupne trénoval v Trnave, HC Slovan Bratislava, extraligovej Nitre, Martine a Detve. Má aj zahraničné skúsenosti z Nemecka, Maďarska, Česka a Rakúska.

Rozvojovým programom a úlohou, ktorú SHL má napĺňať, chceme v rámci Nitrianskeho kraja vytvárať silnú rezervu pre jeden z top tímov Slovenska HK Nitra. Blíži sa obdobie, kedy sa trojročný deficit hráčov v kategórii juniorov pomaličky vytratil a nastupujú mladí levickí hráči, ktorí dostanú šancu zabojovať o miesto v seniorskom tíme HK Levice. O miesto v zostave sa pobijú aj talentovaní juniori ADÁMIK Július a ZAJKO Viliam.

Predbežná súpiska hráčov A-tímu HK Levice:

1. TUŽINSKÝ, Adam
2. RAIS, Matúš
3. VOROBYEV, Dmitry
4. SHISHKOV, Vladislav
5. SVITANA, René
6. ADÁMIK, Denis
7. GUBO, Erik
8. KLENKO, Jozef
9. BERŽINEC, Juraj
10. OPATOVSKÝ, Šimon
11. ADÁMIK, Július
12. SÚĽOVSKÝ, Michal
13. SMIDŽÁR, František
14. KATNER, Oliver
15. MIHALÍK, Jozef
16. SHAKHVOROSTOV, Viktor
17. NOVÁK, Michal
18. ZAJKO, Viliam
19. OLEJNÍK, Lukáš
20. TRNKA, Tomáš

Tréner: DORNIČ, Ivan
Asistent: RUČKAY, Jakub

„S Ivanom Dorničom sa poznáme už od nášho spoločného pôsobenia v extraligovej HK Nitra a neskôr sme sa stretli ako rivali na lavičkách HK Poprad vs HC Detva. Jeho schopnosť strhnúť mužstvo a hráčov na svoju stranu je tým, čo naši hráči potrebujú. Verím, že sa nám spolu podarí vytvoriť hlavne dobrú pracovnú atmosféru v celom realizačnom tíme, ako aj vo vnútri mužstva, čo by malo priniesť zlepšenie aj v podobe herného prejavu a postavenia v tabuľke. Prvotným cieľom je však development mladých hráčov,“ povedal Marcel Ozimák.