SAMIR SALIJI: Levice prehrali bitku, ale nie vojnu.

Úvodné zápasy play-off nebývajú pre favoritov ľahké a hneď v prvý štvrťfinálový deň sa o tom presvedčila suverénna Žilina, ktorá ratovala víťazstvo proti Považskej Bystrici až v samostatných nájazdoch. Pozíciu vyššie postaveného tímu nevyužili Topoľčany, ktoré podľahli Dubnici. O dokonalom štarte môžu naopak hovoriť v Martine a v Spišskej Novej Vsi. Obaja vyhrali 4:0 a svojim súperom predviedli tak svoju silu i ambície.

Levický kapitán už zažil nejedno play-off a veľmi dobre preto vie, že jedna hladká prehra ešte nič neznamená. Pred druhým zápasom série nemusia hostia cestovať a z ich pohľadu to môže byť už iba lepšie.

Druhý zápas sa začne opäť od nuly a nebudeme mať žiadny náskok.”
Presne tohto faktu si je veľmi dobre vedomý kapitán Levíc  Samir Saliji. Ako totiž upozorňuje, Levice prehrali bitku, ale nie vojnu.
„Nám ten vstup nevyšiel, ale nič sa nedeje,“ rozhovoril sa 37-ročný útočník. „Máme čo naprávať a máme na to ešte dosť času. Prvá tretina nebola zlá, ale tá druhá nám ušla. Potom sme sa snažili vrátiť do zápasu, ale pribrzdili nás vylúčenia. Škoda, že sme nedali aspoň gól, ale pozitívom je, že tretiu tretinu sme odohrali na nulu a Marinov nedostal ani gól.“

„Určite by to malo vyzerať inak. Máme mladý tím a pre mnohých chlapcov je to prvé play-off. Každý však chce postúpiť a nič nie je stratené. Stále môžeme byť na konci série úspešní. Po tejto prehre si to necháme rozležať v hlave a druhý zápas chceme vyhrať,“ zavelil do útoku Samir Saliji. Ako ďalej upozornil, výhodou levického tímu môže byť aj prítomnosť viacerých hráčov zo Severnej Ameriky. Tí sú známi schopnosťou hádzať prehry za hlavu a pokračovať s neotraseným sebavedomím. „Sme radi, že ich tu máme. Sú talentovaní a pomohli nám k množstvu víťazstiev. Verím, že kým sú tu, tak ich ešte využijeme a sériu sa nám podarí uhrať k našej spokojnosti.“

ZDROJ: SZĽH/HK LEVICE/MMO

3 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder crunchbase
  2. Spätné upozornenie: lovoo email adresse
  3. Spätné upozornenie: keto desserts

Comments are closed.