Dva septembrové domáce prípravné zápasy uvidí na živo 500 fanúšikov na zápas

Hokejisti Levíc majú na koniec septembra naplánované dva domáce zápasy a dva zápasy na ľade súperov. Už v utorok (15.9.2020) privítame pod Levickým hradom celok zo Žiarskej kotliny HK Indian Žiar nad Hronom a v piatok (18.9.2020) hostíme celok z Turca HK Martin. V zápätí 24.9.2020 (štvrtok) vycestujeme na odvetný zápas do Martina a 29.9.2020 (utorok) sa predstavíme v Žiari.

Napriek tomu, že oba domáce zápasy budú určite prestížnymi duelmi a fanúšik by mal byť šiestym hráčom, si uvedomujeme dôležitosť ochrany ľudského zdravia. Opatrenia, ktoré sú zatiaľ v platnosti, ale aj tie chystajúce, ktoré vstúpia do platnosti od 1. októbra sme prijali so znepokojením a nestotožňujeme sa s nimi. Vnímame ich ako ďalšiu ranu pre slovenský šport i klubový hokej. Vzhľadom na tieto opatrenia naďalej platí, že vstup na septembrové domáce zápasy bude povolený na jeden zápas 500 divákom a fanúšikom levického hokeja.

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí, náš klub je však nútený vzhľadom na aktuálnu situáciu prijať obmedzenia a dodržiavať nariadenia Úradu verejného zdravotníctva a Zdravotnej komisie SZĽH.

Budeme veľmi radi, keď nás podporíte svojim dobrovoľným vstupným, ktoré bude platiť na oba zápasy v dobrovoľnej výške. Veríme, že A-tím poteší v zápasoch so Žiarom nad Hronom (15. 9.) a Martinom (18. 9.) päť stoviek verných priaznivcov na tribúne, ale aj všetkých ďalších.

MMo

4 comments

  1. Spätné upozornenie: tinderentrar.com
  2. Spätné upozornenie: lovoo tutorial
  3. Spätné upozornenie: fast free dating
  4. Spätné upozornenie: keto chicken bacon ranch casserole

Comments are closed.