MLÁDEŽ: Hokejový turnaj štvrtákov LION CUP 2020

Počas soboty 12.9.2020 sa stal Levický zimný štadión dejiskom turnaja v minihokeji štvrtákov a mladších – LION CUP 2020. Turnaja sa zúčastnili okrem domáceho celku HK Levice “A” a “B” aj družstvá MŠHK Prievidza “A” a “B”, tím štvrtákov z Dolnej Oravy – MHK Dolný Kubín a tím štvrtákov z hlavného mesta – HC Slovan Bratislava. Spolu šesť tímov, 60 hráčov odohralo medzi sebou 15 minizápasov v tretinkách. A veru zapotili sa všetci. Najviac rodičovská kulisa, ktorá svoje ratolesti povzbudzovala pri každom zápase.

Je dôležité uvedomiť si, že Hokejový klub Levice pracuje s deťmi, nie s hviezdami. Nebrali sme až taký veľký ohľad na výsledok, lebo výsledok vôbec nie je dôležitý. Skôr sociálny rozvoj našich hráčov je pre nich dôležitý. Ak sa naozaj ponoríte do hokeja, dáte stretnutiu celé svoje srdiečko, je to krásny pocit. Ale zápas je len časť tohto pocitu. Je to zmysel toho, že niekam patríte, či pozápasové občerstvenie sú rovnako dôležité – prezradili svoje pocity po turnaji jeho hlavný strojcovia, tréneri Jozef Guťan, Mgr. Patrik Bačkor a Denis Adámik.

SÚŤAŽ V RÝCHLOSTNOM KORČUĽOVANÍ

Spestrením celého podujatia bola aj súťaž v rýchlostnom korčuľovaní družstiev. Každé družstvo reprezentovali traja hráči. Víťazom sa stalo družstvo z hlavného mesta HC Slovan Bratislava (čas: 00.18.33 sek.) pred družstvom z Dolnej Oravy MHK Dolný Kubín (00.19.22) a domácim družstvom HK Levice “B” (00.19.85). Na štvrtom mieste sa umiestnila MŠHK Prievidza “A” (00.19.94), piatu priečku obsadila MŠHK Prievidza “B” (00.20.07) pred HK Levice “A” (00.21.44).


Deti sa hrajú, pretože chcú a baví ich to, nie preto, lebo musia

6 tímov, 60 hráčov, 15 minizápasov to je bilancia celodňového zápolenia malých hokejistov, ktoré vyvrcholilo do záverečných bojov. Konečné poradie bolo známe až po odohraní posledných dvoch minizápasov.

  1. HC Slovan Bratislava 10 bodov
  2. MŠHK Prievidza “B” 8 bodov
  3. MŠHK Prievidza “A” 6 bodov
  4. MHK Dolný Kubín 4 body
  5. HK Levice “A” 2 body
  6. HK Levice “B” 0 bodov

A čo dodať na záver?
Víťazom boli všetci. Rodičia, hráči, tréneri. Deti sa venujú športu z rôznych dôvodov a ich motivácia sa časom, vekom a dospievaním mení.

A maskot levického hokeja LION, patrón turnaja zabával všetkých !!!


MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: greatest tinder pick up lines
  2. Spätné upozornenie: free online chatting dating site
  3. Spätné upozornenie: keto starbucks drinks

Comments are closed.