Americký útočník Henrik Samuelsson bude súčasťou levickej zostavy v nadchádzajúcej sezóne.

Americký útočník Henrik Samuelsson bude v sezóne 2020/21 nastupovať za HK Levice. Pôvodne mal tento ročník začať v kazašskom tíme Saryarka Karaganda, ale všetko je inak.

Päť rokov strávil predovšetkým v AHL. Na konte má aj zisk prestížneho Memorial Cupu a dvakrát vyhral WHL. Takisto získal s reprezentáciou USA zlato na MS do 18 rokov.

Jeho otcom je dnes 56-ročný Ulf Samuelsson, švédska legenda a dlhoročný hráč NHL, kde nastupoval za Hartford Whalers, New York Rangers, Philadelphiu Flyers, ale hlavne za Pittsburgh Penguins, s ktorým v rokoch 1991 a 1992 vyhral Stanley Cup. Pri prvom úspechu strelil víťazný gól.

Samuelsson bol draftovaný Phoenixom Coyotes v vstupnom drafte do NHL 2012 celkovo ako dvadsiaty siedmy hráč, keď hrával hlavný juniorský hokej za Edmonton Oil Kings v Western Hockey League. 11. marca 2013 bol podpísaný s trojročným kontraktom základnej úrovne s Coyotes.

Henrik je synom dvojnásobného víťaza Stanleyho pohára Penguins Ulfa Samuelssona a jeho starší brat Philip v súčasnosti hrá za organizáciu Carolina Hurricanes. Samuelsson sa narodil v Pittsburghu, má švédsky pôvod.

Henrik Samuelsson fanúšikom odkazuje: „Som šťastný, že môžem pomôcť HK Levice a už sa teším na začiatok sezóny. Verím, že s tímom zažijeme úspešnú sezónu.”

MMo

12 comments

  1. Spätné upozornenie: funny mens tinder bios
  2. Spätné upozornenie: lovoo icebreaker
  3. Spätné upozornenie: europe free dating sites
  4. Spätné upozornenie: who is annie leblanc dating
  5. Spätné upozornenie: speed dating nyc
  6. Spätné upozornenie: who is common dating
  7. Spätné upozornenie: Free dating
  8. Spätné upozornenie: is vanessa bryant dating
  9. Spätné upozornenie: keto diet cancer
  10. Spätné upozornenie: shark tank keto diet pills episode
  11. Spätné upozornenie: https://ketodietplanus.com
  12. Spätné upozornenie: keto diets

Comments are closed.