MLÁDEŽ: Príprava na sezónu je takmer u konca. Čaká nás ďalší ročník súťažných zápasov.

Príprava na novú sezónu je u konca. Levická hokejová mládež v príprave odohrala 23 prípravných zápasov. Svoj posledný prípravný zápas ešte odohrá kategória DORASTu v sobotu 12.9.2020 v Topoľčanoch a celé to zavŕši hokejová prípravka štvrtákov a mladších na domácom turnaji LION CUPe v minihokeji v sobotu 12.9.2020 so začiatkom od 8:00 hod. .

Naše mládežnícke družstvá počas predprípravy odohrali prípravné aj turnajové zápasy. Niektoré s úspechom, niektoré so sklamaním, niektoré s vierou, že najbližší zápas bude lepší ako ten predchádzajúci. Uplynulé mesiace a s nimi spojené prípravné zápasy jasne ukázali, že nejde naraz šibnutím čarovného prútika zo dňa na deň prebudovať jednotlivé družstvá tak, aby boli okamžite konkurencie schopné družstvám s dlhodobou hokejovou tradíciou. Treba však povedať, že práca s mládežou v klube je veľmi dobrá a prípravu na novú sezónu, ktorá je poznačená pandémiou môžeme hodnotiť pozitívne.

Je potešiteľné, že družstvá napredovali výkonnostne dopredu a neraz potrápili aj tie kvalitnejšie družstvá jednotlivých prípravných zápasoch. Už to určite nie je tak, ako v nedávnej minulosti, že otázkou pred samotným zápasom so silnými súpermi bola len výška skóre. Chlapci sa v zápasoch sami na vlastnej koži presvedčili, že bojovať a hrať sa dá proti každému súperovi. Aj proti tým najsilnejším! Vysvedčením nášho spoločného prípravného snaženia je výsledkové resumé jednotlivých mužstiev v príprave.

Súhrnnú tabuľku výsledkov v prípravných zápasoch nájdete tu: https://hklevice.sk/rozpis-pripravnych-zapasov-mladeze-2020-21/

MMo

5 comments

  1. Spätné upozornenie: unmatched On tinder
  2. Spätné upozornenie: lovoo geschäftsführer
  3. Spätné upozornenie: sngles in malone ny free dating
  4. Spätné upozornenie: free dating sites ireland
  5. Spätné upozornenie: keto diet how to start

Comments are closed.