Mládež bude v júli prázdninovať, tréneri sa budú vzdelávať

Dňom 30.6.2021 sa skončila 9 týždňová zaberačka mladých levických hokejistov.

Máme za sebou pasáž tréningov v domácich podmienkach, takže chlapci toho majú v nohách naozaj dosť. Aj preto je dôležité dávať dôraz na kvalitnú letnú prípravu, aby sme predišli prípadným zraneniam v budúcnosti a implementovali v tréningoch mládeže novú metodiku vedenia hokejového družstva.

Prípravné obdobie v HK Levice mládeže ku dňu 30.6. 2021 mierne utíchlo. Hráči sa s rodičmi odobrali na dovolenkový oddych. Tréneri pripravili svojim zverencom individuálne plány na udržanie sa v patričnej kondícii aby boli schopní a pripravení v auguste nastúpiť na pred súťažné obdobie.

Mládežnícki tréneri sa však už teraz pripravujú na novú sezónu, tak aby v praxi odovzdali svojim zverencom to, čo sa na seminároch dozvedia. V utorok 29.6.2021 sa uskutočnil vzdelávací seminár za účasti Regionálneho inštruktora SZĽH. Oboznámili sa na ňom s novou metodikou vedenia družstva v tréningovom procese ktorá je vypracovaná metodickým oddelením SZĽH pre kluby a trénerov do ďalšieho obdobia a sezón. Metodický materiál je nastavený tak, aby dochádzalo k novému rozmeru – development hráča a inovatívnym prvkom v tréningovom a zápasovom procese v mládežníckych kategóriách. Táto metodika zjednocuje tréningový proces naprieč celým hokejovým hnutím na Slovensku. Prvky obsahujú slovenskú, fínsku, švédsku či kanadsko-americkú školu. Tréneri boli milo prekvapení a školenie prinieslo len pozitívne ohlasy a zároveň tréneri sami potvrdili, že tieto metodické materiály prispejú k skvalitneniu úrovni hráčov v Slovenskom hokeji.

Začiatok predsúťažného obdobia (ľad + suchá príprava)

Hráči a tréneri sa opäť stretnú 26.júla 2021 – spoločný nástup všetkých mládežníckych kategórii HK Levice.

TMK – trénersko metodická komisia mládeže hokejového klubu Levice

One comment

  1. Spätné upozornenie: keto diet meme

Comments are closed.