MLÁDEŽ: Od prvého májového pondelka už v režime letnej prípravy. Športuje celý Tekovský región, stačí sa pridať…

Uvoľňovanie opatrení v súvislosti s pandémiou koronavírusu umožnilo, i keď s výraznými obmedzeniami, štart skupinovej letnej prípravy na suchu pre mládežníckych hokejistov. Mladé „Levy“ sa do nej vrhli od prvého májového pondelka. 

Pripravte sa na úspech!

Novou koncepciou výchovy mladých talentovaných športovcov v nadchádzajúcej hokejovej sezóne 2021/2022 prispeje do rozvoja športu v Tekove a v Honte aj Levický hokejový klub. Preto si klub dal za úlohu zabezpečiť na najbližšie súťažné obdobie pripravovať deti od 4.rokov vo všestrannom športovom rozvoji a to pre všetky športuchtivé deti z Levíc, Tlmáč, Želiezoviec, Šiah či dokonca z Novej Bane. Spádová oblasť pre rozvoj športu v regióne je veľká a preto aj hokejový klub z Levíc sa otvára možnostiam aj v tomto neľahkom čase pandémie.

Hokej je viac ako hra!

Hokej rozvíja schopnosti na ľade, ktoré budujú základ pre celý život. Hokej podporuje okrem atletickej zdatnosti aj sebadôveru, hrdosť, sústredenie a zodpovednosť. S dôrazom na zábavu je hokej hrou, ktorú si musíte užívať celý život.

Na letnú prípravu jednotlivých mládežníckych kategórií sa môže prísť pozrieť a aj si s chuťou zatrénovať ktokoľvek, kto má pocit, že potrebuje zo seba vybiť energiu ostatných dní v karanténach v týždni od 14:00hod. do 18:00hod.

Navyše v utorok, v stredu a v piatok od 17:00hod. do 18:00hod. sú vítané všetky deti od 6 do 9 rokov!

TAK NEVÁHAJ a PRÍDI MEDZI NÁS!

Kontakt generálny sekretár klubu: +421 903 441 572, hklevice@hklevice.sk

TMK – trénersko metodická komisia mládeže HK Levice

2 comments

  1. Spätné upozornenie: craig woyak gay dating
  2. Spätné upozornenie: keto cabbage soup

Comments are closed.