SENIORI: O výsledku v dohrávke 13.kola SHL rozhodovali samostatné nájazdy. Bratia Hunovci boli pri všetkých troch góloch Levíc.

Slovenská hokejová liga po jej opätovnom reštarte prakticky odpočinok nepozná. Nový týždeň začal v znamení dobiehania zameškaného. Na ľad mierne posilnenej Považskej Bystrice pricestovali o Kanaďanov obohatené Levice.

HK´95 Považská Bystrica – HK AUTORÁCZ Levice 4:3pp a sn (1:2, 2:0, 0:1 – 0:0, 1:0)
Góly: 12. Ďurkech (Krieger, J. Zlocha), 37. Rehák (Švantner, Šefčík), 39. Turian (J. Zlocha, Drevenák), rozh. sam. nájazd Drevenák – 6. Ri. Huna, 17. Hřebíček (Ri. Huna, Ró. Huna), 46. Ró. Huna (Svitana, Ri. Huna).
Rozhodovali: Vido, Krist – Knižka, Makúch, strely: 46:33
Vylúčení: 10:8 (Leško 10min za nešportové správanie, Nádašdi 10 min za nešportové správanie, Sebrango 5+DKZ za napadnutie hlavy a krku)

Považská Bystrica prostredníctvom svojich sociálnych sietí len pár hodín pre začiatkom stretnutia oznámila príchod dvadsaťpäť ročného Dominika Reháka. Hráč pod zmluvou Žiliny prichádza k „panterom“ na dva týždne, počas ktorých by mal odohrať sedem stretnutí.

Na strane Levíc doplnil dvojicu Kanaďanov debutujúcich v predošlom stretnutí krajan s kubánskym občianstvom Donovan Sebrango. Účastník Hlinka Gretzky Cupu a výber tretieho kola tohtoročného draftu okorenil svoje premiérové stretnutie na Slovensku vylúčením do konca stretnutia. 

Prvé dejstvo zápasu sme mali pod kontrolou a hýrili sme aktivitou. Vypracovali sme si viacero šancí čoho výsledkom bolo aj skóre 1:2 po prvej tretine. Druhá tretina bola z oboch strán vyrovnaná, ale bohužiaľ súper využil nepozornosť brankára Kompasa, keď na 2:2 vyrovnával Rehák a následne využili domáci aj potrestanie za nedovolený zákrok Sebranga a zvyšovali na 3:2. V treťom dejstve sme síce využili ponúknutú presilovku, kedy na 3:3 vyrovnával Robo Huna. Zápas v predĺžení víťaza nepoznal a v nájazdoch mali viac šťastia domáci.

HK Levice/MMo

4 comments

  1. Spätné upozornenie: how to Unsubscribe from tinder plus
  2. Spätné upozornenie: free adult nude dating
  3. Spätné upozornenie: http://freedatingfreetst.com/

Comments are closed.