Juniori ukončili sezónu v nadstavbovej časti o baráž EXJ

V posledmých dvoch kolách v nadstavbovej časti o baráž EXJ naši juniori podľahli dvom adeptom na extraligu Liptovskému Mikulášu a Prešovu. V tabuľke obsadili štvrté miesto za Liptovským Mikulášom, Prešovom a Púchovom.

„Je nám z toho síce smutno. Odohrali sme solídne zápasy a chalani sa nemajú začo hanbiť. Celá nadstavba bola bojovná, chýbala nám kvalita a šťastie, a to najmä v koncovke. Našiel som tu fantastickú partiu hráčov.  Počas celej sezóny sme sa snažili pripraviť na každý zápas čo najlepšie. Boli sme veľmi dobrá partia, no bohužiaľ to padlo opäť proti nám. Bola to moja najkrajšia sezóna.““ vyjadril sa bezprostredne po zápasoch hlavný tréner Stanislav Hudec.

Aj keď nám v hre chýbalo povestné šťastie, chlapci hrali so súpermi vyrovnanú, tvrdú a precíznu hru. Každý dal do toho maximum, o tom ani netreba debatovať. Rozhodujúci zápas bol opatrnejší ako tie predošlé, je to však pochopiteľné, hralo sa o všetko. Ďakujeme chlapcom za predvedený výkon a nezlomnosť, ktorú predvádzali počas celej sezóny.

Naša juniorka má tak za sebou aj posledný zápas tejto sezóny. Najproduktívnejším Levičanom a zároveň lídrom sa stal Dominik Tóth, ktorý si v 39 zápasoch pripísal na konto 63 bodov za 24 gólov a 39 asistencií. Za ním nasledujú Filip Czúczor 53 (17+36) a Dávid Hofer 37 (21+16).