Hokejový November 2020

Súčasná svetová situácia prináša aj v hokeji zaujímavé či nečakané momenty, ktoré sa SHL dotkli hlavne pozastavením jej programu. Prvé zápasy sa prekladali či odkladali no nakoniec sa celá liga dočasne vypla.

Nemecký pohár bude, ale bez tradičných účastníkov

?? Od 2.11.2020 do 8.11.2020 je plánovaná reprezentačná prestávka no aj tá je len na oko. Tradičný hokejový turnaj – Nemecký pohár sa síce odohrá, no bez Slovenskej reprezentácie. Po tom, čo účasť na novembrovom meraní síl v Nemecku odmietlo Slovensko, Švajčiarsko a aj olympijský tím Ruska, museli organizátori zohnať náhradu. Po prvý raz od roku 1987 sa tradičný hokejový turnaj o Nemecký pohár uskutoční len s tromi účastníkmi. K trom krajinám, ktoré sa odhlásili, sa napokon pridalo aj Nórsko, účasť však potvrdili Lotyši. Okrem pobaltskej krajiny bude na tohtoročnom turnaji štartovať Nemecko a nemecký olympijský výber. Nemecký hokejový zväz (DEB) zorganizuje turnaj s prísnymi hygienickými opatreniami. Všetky tímy budú izolované a hrať sa bude bez divákov. Nemecký pohár sa hrá pravidelne so štyrmi účastníkmi od roku 2008, maximálne sa turnaja zúčastnilo sedem mužstiev v roku 1993. Tri krajiny na ňom štartovali doteraz len raz a to v premiérovom ročníku v roku 1987 v Stuttgarte.

Tak či onak, je tu reprezentačná prestávka a na jej konci by sme mohli vedieť aspoň čiastočnú odpoveď ako s SHL-kou ďalej.

? Predstavujeme Vám domáce zápasy HK Levice, tak ako by sa mali uskutočniť podľa hracieho plánu v novembri.

MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: tinderentrar.com
  2. Spätné upozornenie: myanmar dating sites free
  3. Spätné upozornenie: shark tank keto diet

Comments are closed.