Ofenzívu A-tímu posilní Martin Uhnák

Levická ofenzíva získala pred sezónou 2020/21 posilu v podobe skúseného Martina Uhnáka. Ten je vôbec prvým podpísaným útočníkom novovznikajúceho kádra HK Levice. 

30-ročný krídelník prichádza do Levíc z Topolčian, kde odohral posledné tri sezóny. V sezónach 2012/13, 2013/14 a 2014/15 bol hráčom Nových Zámkov. V americkej FPHL odohral tri sezóny postupne za tím Berkshire Battalion, Dayton Demolition, Danbury Titans a Port Huron Prowlers.

Na prelome rokov 2008/09 bol súčasťou tímu reprezentačnej Slovakia U20, ktorá príjemne prekvapila a obsadila na MS v ľadovom hokeji hráčov do 20 rokov v Ottawe v konečnom umiestnení štvrté miesto.

HOKEJOVÉ ZAČIATKY V LEVICIACH

Slovenský 30-ročný útočník Martin Uhnák má otca z Rybníka, s hokejom začínal práve v Leviciach. Martin sa tu narodil, chodil v Leviciach do základnej školy a až do 6. ročníka hájil levické hokejové farby. Martinov talent si potom všimli agenti, a následne sa mladý hokejista s rodinou presťahoval do Nitry. Hrával v Nitre vždy za vyššie vekové kategórie, ako mladší žiak sa stal najlepším strelcom na Slovensku. Keď mal sedemnásť rokov skúšali ho v prvom nitrianskom mužstve ako dorastenca. Začiatky boli ťažké, neskôr mu prišla ponuka z reprezentačnej dvadsiatky. Aj keď mal Martin v tom čase profesionálnu zmluvu s Nitrou, bola v nej klauzula, ktorá mu umožnila v prípade záujmu reprezentačného mužstva odísť.

Martinovi držíme opäť v Levickom drese palce.

MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: netflix and chill tinder
  2. Spätné upozornenie: free dating service.in
  3. Spätné upozornenie: can you have diet soda on keto

Comments are closed.