PODPÍŠ s HK LEVICE…

Stále ti prúdi v žilách žltozelená krv – či sa darí, alebo nedarí? Na tribúnu potrebujeme aj tvoje hlasivky! Podpíš „kontrakt” s levmi aj na novú sezónu a staň sa naším šiestym hráčom.

Na zimnom štadióne HK Levice môžeš mať svoje miesto aj v novej sezóne a k tomu získaš ešte množstvo zliav a benefitov. Od pondelka 20. júla štartujeme predaj permanentných kariet na novú sezónu 2020/21, v ktorej sa levičania predstavia v Slovenskej hokejovej lige.

Pre všetkých držiteľov permanentiek pre sezónu 2020/21 prinášame možnosť označiť si svoju sedačku nálepkou so svojím menom či prezývkou, ktorá bude zdobiť vaše miesto počas celej sezóny.

ŠTART PREDAJA 20.7.2020!

Záujemcovia si môžu zakúpiť permanentky osobne v dňoch od 20.7.2020 do 24.7.2020 v čase od 8:00hod. do 18:00hod. na sekretariáte HK Levice v budove Zimného štadióna mesta Levice v kancelárii marketingu, alebo e-mailom na adrese hklevice.marketing@gmail.com.
Pre bližšie informácie alebo overenie iného termínu kontaktujte tel. č.: 0911 699 978.

DRUHY PERMANENTIEK

SILVER – permanentná vstupenka zľavnená pre študentov, seniorov a držiteľov preukazu ZŤP so vstupom na všetky prípravné zápasy (minimálne 4), zápasy v základnej a nadstavbovej časti súťaže Slovenskej hokejovej ligy (minimálne 25) a zápasy PLAY-OFF (minimálne 2).

GOLD – permanentná vstupenka so vstupom na všetky prípravné zápasy (minimálne 4), zápasy v základnej a nadstavbovej časti súťaže Slovenskej hokejovej ligy (minimálne 25) a zápasy PLAY-OFF (minimálne 2).

VIP – permanentná vstupenka so vstupom do VIP priestorov zimného štadióna zahŕňajúcim bohatý catering (občerstvenie + klubový šál a čiapka) a so vstupom na všetky prípravné zápasy (minimálne 4), zápasy v základnej a nadstavbovej časti súťaže Slovenskej hokejovej ligy (minimálne 25) a zápasy PLAY-OFF (minimálne 2). Počet permanentných vstupeniek VIP je limitovaný.

Všetko o vstupenkách a permanentkách nájdete TU.

MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: how to Get date on tinder
  2. Spätné upozornenie: free farmers dating sites
  3. Spätné upozornenie: keto pudding

Comments are closed.