KLUB: Cebák, Novák, Vorobyev a Piačka prijali ponuky z iných klubov

Levice opúšťa štvorica hráčov. V Tekove už nepokračujú Juraj Cebák, Michal Novák, Dmitri Vorobyev a Edmund Piačka.

Dôvod ukončenia spolupráce práve s týmito hráčmi má spoločného menovateľa – široký záber záujemcov o našich hráčov a ponuky na ktoré chalani reflektovali či už z pohľadu financií, alebo predĺženia si sezóny.

Juraj Cebák odchádza do Martina, Mišo Novák zakotvil v Topoľčanoch a Edo Piačka s Dmitrim Vorobeyom zamierili do Spišskej Novej Vsi.

“Chalanom ďakujem za perfektne odvedenú robotu na ľade a hlavne za ich ľudský prístup k ich požiadavkám a našim možnostiam” – povedal tréner HK Levice Pavel Takáč a ďalej dodal, želám im v ich hokejovej kariére všetko dobré”.

Vedenie hokejového klubu intenzívne pracuje na náhrade, ktorej by sme sa mohli dočkať už čoskoro. “Už dlhšie rokujeme s partnerským klubom HK Nitra o doplnení kádra o hráčov práve Nitrianskeho A-čka”, dodáva predseda VV HK Levice Marcel Ozimák a ďalej pokračuje “káder je doplnený o štvoricu hráčov SR18, ktorích už naši fanúšikovia mali možnosť vidieť a ktorí počas uplynulých dní absolvovali medzinárodný turnaj v Piešťanoch a znova sa pripoja v utorok do tréningového procesu mužského A-čka”.

MMo / HK Levice

5 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder skype scam
  2. Spätné upozornenie: cyprus dating free
  3. Spätné upozornenie: freedatingfreetst.com
  4. Spätné upozornenie: http://freeadultdatingusus.com
  5. Spätné upozornenie: shark tank keto

Comments are closed.