SHL: Levičania dnes v Topoľčanoch o body

35. kolo SHL

Po All Stars SHL víkende je dnes na programe 35.kolo, ktoré už prezradí umiestnenie jednotlivých mužstiev v tabuľke SHL a určí prvé miestenky v jednotlivých Nadstavbových skupinách A a B, ktoré sa hrajú pred Play Off.

Levice sa v posledných dvoch kolách predstavili pred domácim publikom. Na domácom ľade privítali dve mužstvá z Považia – Žilinu a Dubnicu. Výsledkom boli po bojovných výkonoch dve prehry, čo Levičanom nesvedčalo.

Topoľčany sú aktuálne na druhom mieste v tabuľke a po poslednom zápase v základnej časti skončia na druhej, alebo tretej priečke. Vyše tridsaťbodový tabuľkový rozdiel medzi Levicami a Topoľčanmi hovorí jasnou rečou. Jasná úloha mužstva v tomto zápase Levíc je udržať si ôsmu priečku v tabuľke a uchmatnúť žochárom body. Veď práve o body do nadstavby momentálne ide!

Hokejisti z metropoly Tekova na svojich súperov herne nestrácajú, hovorí o tom herná pohoda v mužstve. No nepohoda máta Levičanov čo sa týka víťazstiev, ktoré chýbajú a v tabuľke im patrí nepostupová ôsma priečka do Nadstavbovej časti A.

Vzájomné zápasy:
HK Levice – HC Topoľčany 2:3 (2.10.2019, SHL
HC Topoľčany – HK Levice 3:1 (1.11.2019, SHL)
HK Levice – HC Topoľčany 3:4sn (11.12.2019, SHL)

Zápas sa začína o 18:00 hod. / ZŠ Topoľčany

MMo

One comment

  1. Spätné upozornenie: keto diet foods

Comments are closed.