Staň sa rozhodcom. Spoznaj hokej z iného pohľadu!

Žiadna hra nezačne bez rozhodcu. 

 „Verím, že z Levíc i okolia sa prihlási veľa mladých nádejných talentov. Tešíme sa na každého, kto rozšíri našu rozhodcovskú partiu,“ pripomína bývalý hráč mládežníckeho hokeja v Leviciach Filip Marián Moravčík, ktorý sa rozhodovaniu venuje už 5 rokov. „Hľadáme aktívnych, ale aj bývalých hokejistov, ktorých baví šport a majú chuť stať sa rozhodcami ľadového hokeja. Stačí dovŕšiť vek 15 rokov a mať rád hokej. Prihlasovať sa môžu aj dievčatá.

Západoslovenský zväz ľadového hokeja pripravuje v nasledujúcom období nábor rozhodcov a následne „Seminár rozhodcov“, ktorý bude určený aj všetkým záujemcom z kategórie dorastu, juniorov, ktorí by radi svoju ďalšiu športovú kariéru chceli spojiť s rozhodovaním ľadového hokeja a dosiahnuť tak v budúcnosti niečo podobné, ako naši najlepší arbitri.

Pred začiatkom hokejovej sezóny je možné absolvovať vzdelávací seminár, ktorý priblíži všetky potrebné informácie a pravidlá. Je vedený lektormi s dlhoročnými skúsenosťami a praxou nie len na Slovensku ale aj podujatí po celom svete. Seminár sa bude konať v dňoch 19. – 20.8.2023.

Prihlásiť sa môžete na tel. č. 0903 793 443 (Milan Novák – prezident ZsZĽH) alebo prostredníctvom mailu zapadszlh@gmail.com.