Hokejový turnaj 5.ročníkov v Leviciach bol peknou bodkou na záver tejto sezóny

V dňoch 15. a 16.4.2022 sa v Leviciach uskutočnil Hokejový turnaj 5.ročníkov o pohár riaditeľky Základnej školy Pri Podlužianke 6. Turnaj prebehol za účasti 6 mužstiev z Partizánskeho, Pro teamu, 2 družstiev z Topoľčian a 2 domácich levických družstiev. Hralo sa systémom každý s každým, 2 tretiny po 18 minút, pričom každá tretina sa brala ako nový zápas.

Turnaj bol oživený aj súťažou v rýchlosti korčuľovania, ktorú ovládli domáci hráči. Po náročných súbojoch sa napokon tešili z víťazstva hráči Pro teamu.

Turnaj zhodnotil hlavný tréner 5ŠHT HK Levice, Mgr. Bačkor Patrik: “V prvom rade by som sa chcel poďakovať za zorganizovanie turnaja Mgr. Mariánovi Fliegovi, klubu HK Levice, 4.základnej škole a v neposlednom rade, aj za neustálu pomoc a podporu rodičov počas celého turnaja. Aj napriek tomu, že sme na turnaji obsadili 5. a 6. miesto, hodnotím to pozitívne. Chalani si zahrali, zabavili sa, naučili sa nové veci, ktoré budú môcť preniesť do ich ďalšieho hokejového života. Išlo o veľmi pekné spestrenie konca sezóny.”