Po nájazdovej lotérii si odvážame zo Žiaru bod

TIPOS Slovenská hokejová liga – 25. kolo

V Slovalco aréne v Žiari nad Hronom sa hral veľmi dobrý hokej, so šancami na oboch stranách, v ktorom dominovali obaja brankári. Beržinec dosiahol úspešnosť viac ako 95%, Adam Trenčan dokonca viac ako 96%. 

HK MŠK Indian Žiar nad Hronom – HK Levice 2:1sn (1:0, 0:1, 0:0 – 0:0, 1:0)

Góly: 2. Pač (Magdolen, Pulščák), rozh. sam. nájazd Jakúbek – 23. Socha (Štefanka, Svitana). Rozhodovali: Rojík – Danko, Rehák, strely: , vylúčení: , presilovky: , oslabenia: , bez divákov.

Žiar nad Hronom: Trenčan – Andersons, Hudec, Pač, Kobolka, Nádašdi, Hlinka, Bujanov – Magdolen, Halama, Pulščák – Jakúbek, Romanov, Novotný – Václav, Adamčík, Hrabčák – Ďuriš, Gubančok, Chlepčok

Levice: Beržinec – Štefanka, Socha, Zubák, Chovanec, Bulák, Valente, Jandák, Šeliga – Olejník, Ró. Huna, Svitana – Vorobjev, Mihalík, Piačka – Uhnák, Tužinský, Dzivjak – Ri. Huna, Matoušek, Gračev

Skúsený útočník Jozef Mihalík: Myslím si, že dnes sme hrali vyrovnanú partiu, hral sa veľmi dobrý hokej, mali sme však dosť nepresností pri presilovkách, podarilo sa nám vyrovnať v druhej tretine, od tej chvíle to bolo o tom jednom góle, keďže nepadol, tak sa rozhodlo v tom predĺžení. Pravdepodobne sa nevyhneme bojom o záchranu, bude to medzi Breznom a Levicami, ale v teoretickej rovine sa dajú ešte dohnať body na Žiar nad Hronom.

SZĽH/HK Levice

FOTO: FB HK MŠK Žiar nad Hronom