Levice naďalej posilňujú káder: Kanadský útočník Ahmed Mahfouz novou posilou HK Levice

Levický hokejový klub vstúpil do prípravy na novú sezónu s vyššími ambícia a aj novým generálnym sponzorom.

Prvoligový klub HK AUTORÁCZ LEVICE angažoval 31-ročného útočníka Ahmeda Mahfouza rodáka z Ottawy.

Pre stredného útočníka Mahfouza bude jeho angažmán jeho prvé v Európe a zároveň bude historicky prvým kanadským hráčom, ktorý nastúpi za náš klub. Od “fouza” si sľubujeme efektivitu v koncovke a podporu útočnej hry.

Od začiatku sezóny 2010/11 pôsobil v spomínanej lige, v rokoch 2011, 2014 a 2016 vyhral majstrovské tituly postupne s tímami Akwesasne Warriors, Dayton Demonz a Port Huron Prowlers. Mahfouz štyrikrát vyhral kanadské bodovanie, naposledy v sezóne 2019/20, trikrát prekonal magickú hranicu 100 bodov v jednom ročníku. Štyri razy mal najviac asistencií, dvakrát bol najlepším strelcom FPHL. Trikrát získal ocenenie pre MVP celej sezóny, raz ho vybojoval v play-off.

Levice budú pre neho úplne nové prostredie, ale pozná jedného zo spoluhráčov: “Rozhodol som sa prestúpiť z viacerých dôvodov. Začiatok novej sezóny v Severnej Amerike je neistý a navyše som vždy chcel hrávať v Európe. Mojim spoluhráčom bol už v minulosti Martin Uhnák, s ktorým sa stretnem aj v Leviciach. Poznáme sa a povedal som si, že pri mojom prvom roku v Európe by bolo dobré hrať po boku známej osoby,” vysvetľuje posledné dve sezóny kapitán tímu Elmira Enforcers.

Ahmed Mahfouz by mal taktiež priniesť do prevažne technicky ladeného útoku potrebnú agresivitu, tvrdosť a priamočiarosť.

Nová posila sa k tímu pripojí v utorok 8.9.2020. Vítame Ahmeda v novom pôsobisku a prajeme mu dlhú a úspešnú sezónu v levických farbách!

MMo

2 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder profile template generator
  2. Spätné upozornenie: free dating games for boys

Comments are closed.