V prípravnom zápase s Dubnicou rozhodla tretia tretina

HK AUTORÁCZ Levice – HK SPARTAK Dubnica 7:3 (1:2, 2:1, 4:0)

Góly: 10. Mrázik Matej, 24. Macko Marek, 36. Saliji Samir, 51. Gubo Erik, 52. Adámik Denis, 52. Raáb Roan, 57. Saliji Samir – 6. Ondruš Filip, 18. Kanaet Dominik, 35. Ondruš Filip

Návšteva: 524 divákov
Rozhodovali: Konc st. – Kiepeš, Stankovič

V posledných dvoch prípravných zápasoch Levický tím si vyskúšal modelové zápasy s Banskou Bystricou a Nitrou. V oboch zápasoch si tréneri vyskúšali herné situácie a kreujú päťky. Treba však povedať, že posledné dva duely s extraligistami boli výsledkovo tesné.

Do zápasu s Dubnicou sme vstúpili aktívnou ofenzívnou hrou. Súpera sme v úvodných piatich minútach zatlačili pred ich brankára no bohužiaľ ani častá strelba na brankára Kuteja nepriniesla vytúžený úvodný gól. Naopak v piatej minúte sme stratili na modrej čiare puk a hostia v rýchlom brejku skórovali z hokejky Ondruša. V deviatej minúte sa situácia pred hosťujúcim brankárom zneprehladnila a Levice v prvej polovici prvej tretiny vsietili prvý krát z hokejky Mrázika. V druhom dejstve Levickí hráči pokračovali v nátlakovej forme hry, no doťahovanie na Dubnicu pokračovalo. V polovici tretej tretiny domáci hráči rozpútali v rozmedzí piatich minút gólostroj a postupne sa presadili Gubo, Adámik, Raáb a Saliji. Treba pripomenúť, že na skúšku prišiel do Levíc aj Bansko Bystrický útočník RAÁB Roan.

Ďalší zápas odohrajú HK Auto-Rácz LEVICE vo štvrtok 3.9. o 17:30 opäť doma. Ich súperom bude reprezentačná U18. 

MMo

One comment

  1. Spätné upozornenie: millionaire dating sites free

Comments are closed.