PLAY-OFF SHL: Levičania sa rozlúčili so sezónou, vo štvrťfinále bojovali s Bratislava Capitals

SHL PLAY-OFF ŠTVRŤFINÁLE

SHL mala v pondelok (9.3.2020) na programe štvrté zápasy štvrťfinále play-off. Hrá sa na štyri víťazné stretnutia. Pre Levice a Žilinu sa sezóna skončila. Zároveň platí nariadenie od krízového štábu i Úradu vlády SR, že od 10.3. do 23.3. sú stopnuté všetky hokejové zápasy z dôvodu šírenia koronavírusu COVID-19.

Vo štvrťfinále play off Slovenskej hokejovej ligy narazili Levičania na súpera z hlavného mesta Bratislava Capitals. Capitals bol jasne lepší, so zaslúženým postupom do semifinále a radoval sa z hľadkého výsledku série 4:0 (5:2, 7:1, 3:2, 4:0) a jednoznačného skóre 19:5.

“Nejaké zápasy sme proti Capitals mohli vyhrať,” presvedčivo konštatuje tréner Pavel Takáč. “Zlomiť sme ho mohli v druhých dvoch tretinách tretie zápasu, keď sme hrali veľmi dobrý hokej. Skúsenejší Capitals vedel využiť každé vedenie v zápase, my naopak.”
Plakať nad rozliatym mliekom už nemá význam. Teraz prevládajú pocity negatívne, málo radostné. “Absolutórium si hráči naozaj zaslúžia, odviedli výkony na pokraji možností psychických a fyzických,” odhaľuje vnútro Pavel Takáč.

Vo štvrťfinále sme vyprodukovali slušný ľúbivý hokej a ako nováčik súťaže sme obstáli v konfrontácii s mužstvami s SHL.

Sumár štvrtého kola Play-Off:
HK Levice – Bratislava Capitals 0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Góly: 9. T. Varga (Martinelli, Buc), 20. Martinelli (R. Varga), 28. R. Varga (Sloboda, Buc), 57. Danišovský (Vašaš, Smolka)
Vylúčení: 7:7
Presilovky: 0:2
Oslabenia: 0:0
Rozhodovali: Valachovič, Mĺkvy – Drblík, Makúch
Diváci: 344
––––––––––––––
Na zápasy: 0:4

Levičania sa lúčili so sezónou aj s divákmi, ktorí stáli, tlieskali a ďakovali za všetko dobré.

MMo / HK Levice

5 comments

  1. Spätné upozornenie: Tinder bios that work
  2. Spätné upozornenie: ebony adult dating
  3. Spätné upozornenie: oatmeal keto

Comments are closed.