NADSTAVBA SHL: Levice hostia Žilinu

11.kolo NADSTAVBA SHL

Predposledné kolo nadstavbovej časti SHL pred vyraďovacou časťou je dnes na programe na štadiónoch v Leviciach, Skalici, Dubnici nad Váhom, Martine a v Považskej Bystrici.

V Nadstavbovej skupine “A” má svoju pozíciu jasnú len Bratislavský Capitals, ktorý zo 119 bodmi jasne v tabuľke dominuje. Ostatné tímy ešte môžu zamiešať poradie a svoje postavenie vylepšiť.

V Nadstavbovej skupine “B” je situácia už v podstate vyriešená. Do prvej osmičky poputujú Žilina a Levice. A práve tieto dve mužstvá sa dnes stretnú pod Levickým hradom vo svojom ôsmom vzájomnom zápase. Šesť krát sa po vzájomnom meraní síl tešili hokejisti z pod Dubňa a len raz Levičania, ktorí Žilinu dokázali zdolať na ich domácom ľade.

Levice svoju úlohu “nováčika” v Slovenskej Hokejovej lige zvládli. Ambíciou na začiatku sezóny vedenia klubu bola účasť v Play-off čo sa splnilo a tak aj levický fanúšik musí byť spokojný. Veď na zimnom štadióne v Leviciach sa odohralo ako v základnej časti, tak aj v Nadstavbe množstvo atraktívnych duelov s početnou návštevnosťou, ktorú “zimák” v Leviciach už dávno nezažil. A tak Levický hokej v čase jubilea 90. rokov hokeja v meste Levice, ktoré oslavuje celý tento kalendárny rok, potvrdil konkurencie schopnosť a aj to, že do druhej najvyššej hokejovej ligy na Slovensku patrí. Levice sa dostali na hokejovú mapu a účasť v Play-off práve proti ambicióznemu novoklubu z hlavného mesta bude pre fanúšika takou čerešničkou čo sa týka medializácie mladých hokejistov, ktorí sú na začiatku svojej kariéry.

PLAY – OFF, ŠTVRŤFINÁLE, začína prvým kolom 4.3.2020

Vzájomné zápasy:
HK Levice – MsHK Žilina 2:6 (27.9.2019, SHL)
MsHK Žilina – HK Levice 3:0 (25.10.2019, SHL)
MsHK Žilina – HK Levice 4:2 (4.12.2019, SHL)
HK Levice – MsHK Žilina 4:7 (3.1.2020, SHL)
MsHK Žilina – HK Levice 1:2 (24.1.2020, NADSTAVBA SHL)
HK Levice – MsHK Žilina 0:4 (2.2.2020, NADSTAVBA SHL)
MsHK Žilina – HK Levice 5:4 (14.2.2020, NADSTAVBA SHL)

Zápas sa začína o 18:00 hod. / Zimný Štadión Levice

MMo

One comment

  1. Spätné upozornenie: keto diet recipe

Comments are closed.