90.ROKOV: Vedeli ste, že hokejisti VTJ Levice v sezóne 87/88 vybojovali miestenku v II. SNHL…

90. ROKOV HOKEJOVEJ TRADÍCIE V LEVICIACH

Hokejisti VTJ Levice suverénne vyhrali Majstrovstvá Západoslovenského kraja v ľadovom hokeji v ročníku 1987 / 88. Na základe rozhodnutia Slovenského ľadového hokeja bol VTJ Levice zarademý do II. Slovenskej národnej hokejovej ligy pre ročník 1988 / 89.

Súťaž II. SNHL bola vylosovaná v 3 skupinách:

1. Červená skupina: OSCR Topoľčany, SP BEZ Bratislava, CHIRANA Piešťany, JRD SNP Topoľčianky, GUM Púchov, ZVL Skalica
2. Biela skupina: BS Prievidza, ZŤS Detva, ZVL Považská Bystrica, Tatra Drevina Žilina, GUM 1.mája Púchov, ZŤS Martin
3. Modrá skupina: STAVSTROJ Bardejov, Stavbár Vranov, CHEMKOSTAV Humenné, JRD Spišský Štvrtok, JEDNOTA Kežmarok, VTJ Levice

Sezóna 1988 / 89 sa hrala na Zimnom štadióne v Tlmačoch, pretože riadiaci orgán SZĽH zakázal hrať zápasy v Leviciach, pretože na štadióne začali montovať strechu a bezpečnosť divákov by bola ohrozená.

Podmienky na ZŠ v Tlmačoch boli lepšie, ako v Leviciach. Šatne pre hráčov boli umiestnené v budove postavenej na tieto účely. Boli kompletne vybavené sociálnymi zariadeniami. V budove boli ubytovacie zariadenia, sauna, bufet. Tribúny na státie mali montované kovové konštrukcie a dosky. Tribúny neboli zastrešené. Diváci z Levíc sa na hokejové zápasy do Tlmáč prepravovali autami a autobusmi. Atmosféra na zápasoch bola vždy výborná a povzbudzovanie „ LVTJ do toho „ znelo na každom zápase.

V tomto ročníku Levice reprezentoval:
Beneš Radomír, Lauro Roman ,Mikulaj Roman,Lakomý Zbyňek, Mrázik Jozef ,Obročník Marian,Minár Anton, Maček Jozef, Bonko Milan, Milec Jozef, Pánik Bohdan,Kopecký Marian, Gamboš Radoslav,Valko Roman, Kaláber Robert, Predov Marian ,Čmel Marian ,Časnocha Rudolf, Šoula Jiří, Mičega Miloš,

Tréner: Jozef Žalmánek
Asistent trénera: Stanislav Tunák

MMo / HK Levice / Súkromný archív J. Červeňáka

4 comments

  1. Spätné upozornenie: sexual tinder lines
  2. Spätné upozornenie: free dating sites 2021
  3. Spätné upozornenie: gay dating site's on my area
  4. Spätné upozornenie: keto cookie

Comments are closed.