KLUB: Do novej sezóny s novým logom a v nových dresoch

Nová sezóna, noví hráči, nové ambície, nová chuť, jednoducho, nový začiatok. Medzi týchto zopár novôt sa občas v klubovom hokeji dostane aj vynovenie dresov či klubového loga. K takýmto zmenám prichádza v tímoch hlavne po masívnom prebudovaní kádra a prináša to akýsi pocit obrodenia mužstva na verejnosti, ale aj pre samotných hráčov a fanúšikov klubu.

Ani slovenská hokejová liga nie je výnimkou. S novým logom a názvom vstupuje do ligy aj HC Bratislava Capitals, pred tým HC Bratislava. V minulej sezóne predstavil nové logo HK Martin ako aj ďalšie kluby pôsobiace v slovenských hokejových ligách. Aj tu prišla do módy modernizácia dresov či zmena klubového loga.

Absolútnou obrodou prechádzame aj v HK Levice. Úplne nové farby, úplne nové dresy a nové logo. Dizajn nových dresov je podstatne modernejší a rozpoznateľné sú dresy, v ktorých odohráme zápasy vonku a doma.

Vynovené dresy nebude mať len naše ligové A-čko, ale prezentovať klub budú v novom šate všetky kategórie od dorastu až po tých najmenších.

Pekné logá a dresy majú určite svoje čaro, ktoré má účinky pre fanúšikov aj samotných hráčov, no pre každý klub sú viac ako dresy s určitosťou dôležitejšie výkony. Ale prečo sa neobliecť do nového šatu, keď je starý ošúchaný?

V nových dresoch vykorčuľujeme už 11.09.2019 o 19:00 na zápase proti HK ’95 Považská Bystrica.

3 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder reviews for guys
  2. Spätné upozornenie: free dating sites uk reviews
  3. Spätné upozornenie: keto diet tips

Comments are closed.