Zápas dorastu po tridsiatich minútach čakania hlavný rozhodca ukončil pre neprítomnosť hosťujúceho tímu

Štvrtkový zápas prvej ligy dorastu medzi domácimi Levicami a Hamuliakovom nestihol ani začať.

Prvá hokejová liga Dorastu mala vo štvrtok 7.4.2022 na programe dva zápasy. Plánovaný duel medzi HK Levice a HO HAMIKOVOV Hamuliakovo neodohrali pre neprítomnosť hosťujúceho tímu.

Hokejisti HO Hamikova dnes 7.4.2022 bez predošlého vysvetlenia neprišli na zápas a tak darovali našim chlapcom 3 body. Je to veľká škoda pre našich i súperových chlapcov, ktorí mohli odohrať v duchu FAIR-PLAY pred slušnou divácku kulisou kvalitný zápas a pripraviť sa tak na budúco týždňové play off.”

V čase úradného začiatku o 16:00 nebolo družstvo hostí HO HAMIKOVO Hamuliakovo pripravené na modrej čiare k začiatku zápasu. Nikto z družstva hostí neinformoval domáce družstvo alebo prípadne arbitrov zápasu o tom, že budú buď meškať, alebo sa nedostavia vôbec a o 16:00 nebudú prítomný na Zimnom štadióne v Leviciach. Rozhodcovia zápasu informovali pri podávaní ruky s kapitánom domácich, že podľa súťažného poriadku plynie hosťujúcemu družstvu čakacia doba 30 minút, boli pripravený na ľadovej ploche k začatiu zápasu. Po uplynutí čakacej doby 30 minút hlavný rozhodca rozpažil v stredovom kruhu a zápas ukončil.

Najbližšie sa chalani predstavia v hlavnom meste, kde odohrajú s HC Petržalkou dvojzápas 9.4. a 10.4.2022.