Režisérmi domácej výhry Levíc nad kvalitným nováčikom zo Žiaru boli bratia Hunovci.

HK Levice – HK MŠK Indian Žiar nad Hronom 5:3 (2:0, 1:3, 2:0)

Levice vyhrali pod novým hlavným trénerom Dušanom Gregorom ďalší zápas, už druhý z posledných troch. Režisérmi domácej výhry nad kvalitným nováčikom zo Žiaru boli bratia Hunovci. Richard pripravil tri skvelé akcie a pripísal si tri zhodný počet primárnych asistencií, Róbert vsietil víťazný gól a druhou trefov do odkrytej bránky uzatváral skóre stretnutia v metropole Tekova.

Góly: 5. Uhnák (Tužinský), 12. Olejník (Ri. Huna), 29. Matoušek (Zubák), 52. Ró. Huna (Ri. Huna, Olejník), 60. Ró. Huna (Ri. Huna) – 21. Jakúbek (Kobolka, Lunter), 33. Andersons (Adamčík), 38. Mihalík (Jakúbek, Lunter). Rozhodovali: Lesay – Ševčík, Kováčik, strely: 38:26, vylúčení: 6:5, presilovky: 1:2, oslabenia: 1:0, 148 divákov.

Norbert Javorčík (tréner Indiánov): „V prvom rade musím pogratulovať súperovi, ktorý bol lepšie pripravený na dnešný zápas a zaslúžene zvíťazil. Väčšinu zápasu tam bolo väčšie chcenie, lepšie korčuľovanie a lepšia koncentrácia ako na našej strane. Až na pár výnimiek nie so spokojný aj s niektorými individuálnymi výkonmi, dnes sme sa celý zápas hľadali a nech sa na to pozriem z akéhokoľvek uhla, tak výsledok je jednoducho zaslúžený a pre víťazstvo sme dnes urobili málo.“

TIPOS SHL/HK Levice/HK MŠK Žiar nad hronom