Odštartovali mládežnícke súťaže, do chodu niektorých prehovoril COVID ešte pred ich začiatkom

Súťažný kolotoč zápasov v mládežníckych súťažiach sa opäť rozbehol po dlhom čase, za čo sme veľmi radi. Uvidíme, do akej miery zasiahne do sezóny 2021/22 pandémia koronavírusu, budeme sa však snažiť, aby bol ročník čo najplynulejší a aby sa v ňom odohrali pokiaľ možno všetky naplánované súťažné stretnutia. Priebeh mládežníckych súťaží SZĽH sa zakaždým bude riadiť aktuálnou vyhláškou Úradu verejného zdravotníctva a platným regionálnom covid semaforom. Na prípadné zmeny v týchto nariadeniach sa budeme snažiť reagovať čo najpromptnejšie tak, aby chod súťaží zostal zachovaný.

Bohužiaľ, už do 1. kola nám zasiahli karantény viacerých tímov pre výskyt koronavírusu v kolektíve. Preto sme boli nútení po dohode s dotknutými tímami niektoré zápasy odložiť.

V sobotu 11.9.2021 sa neodohrali zápasy kategórie 7ŠHT a 8ŠHT. Siedmaci a ôsmaci si tak nezahrajú ani 15.9.2021, kedy mali vycestovať do Nových Zámkov (7ŠHT) a Zlatých Moraviec (8ŠHT).

V stredu 15.9.2021 sa nepredstaví na domácom ľade ani kategória 6ŠHT, kedy mali odohrať majstrovský zápas proti Piešťanom.

Ostatné kategórie svoje prvé aj druhé kola počas uplynulého víkendu odohrali podľa plánovaného harmonogramu.