SENIORI: Na lavičke Levíc bude stáť nový tréner. Post hlavného trénera preberie Martin Hrnčár.

Tréner Kováčik skončil na lavičke HK Levice.

Od stredy 10.2.2021 povedie Levické mužstvo nový hlavný tréner. Už v dnešnom zápase proti Skalici povedie mužstvo HK Levice ako hlavný tréner Martin Hrnčár. Vedenie HK Levice tak reaguje na vlastnú žiadosť trénera Kováčika, ktorý požiadal o uvoľnenie z rodinných dôvodov.

“Chceme poďakovať Jozefovi za odvedenú prácu v našom klube v tejto neľahkej sezóne, tvrdo skúšanej nečakanými absenciami viacerých skúsených hráčov spôsobeným pandémiou. Jozef sa svojej úlohy chopil s nadšením a odovzdal množstvo skúseností našim mladým hráčom. Želáme mu v ďalšej trénerskej kariére veľa úspechov. “

Martin HRNČÁR

Do HK Levice prichádza ambiciózny tréner so zaujímavým trénerskym životopisom. Ako mladý tréner si prešiel takmer všetkými vekovými kategóriami. Ako hlavný tréner viedol našu reprezentáciu do 17 rokov a neskôr ako asistent v reprezentácii do 20 rokov spolu s Ernestom Bokrošom. Jeho posledné pôsobisko boli extraligové Nové Zámky v prebiehajúcej sezóne kde sa zapísal hlavne u odbornej verejnosti veľmi slušnou prácou.

” Sme radi, že sa nám podarilo získať Martina pre náš klub. Veríme že bude prínosom a posunie naše mužstvo opäť o level vyššie. Sme radi, že po vzniknutej situácii sme v rekordne rýchlom čase získali práve Martina Hrnčára.”

Skúsený 46-ročný Hrnčár viedol vo svojej doterajšej trénerskej kariére prevažne mládežnícke mužstvá a reprezentačné kategórie. Naposledy pôsobil v extraligových Nových Zámkoch.

HK Levice

3 comments

  1. Spätné upozornenie: bumble vs tinder reddit
  2. Spätné upozornenie: how to eat a keto diet

Comments are closed.