SENIORI: Pätnásťročný Novohradčan v drese Levíc s premiérovým seniorským gólom v SHL

Jeho meno ešte nie je verejnosti nejako známe, ale čoskoro bude.

Premiérovým gólom medzi seniormi vo veku 15 rokov, 11 mesiacov a 10 dní sa stal jedným z najmladších strelcov Slovenskej hokejovej ligy. Prekonal aj mladíka Samuela Honzeka, ktorý prednedávnom otváral svoj strelecký účet medzi seniormi za Dubnicu. 

MHK Dubnica nad Váhom – HK AUTORÁCZ Levice 2:3pp a sn (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0, 0:1)
Góly: 15. Maniaček (Jarábek, Dmitriev), 57. Mi. Kristín (Jarábek, Ďuriš) – 27. Ridzoň (Matoušek, Rácz), 55. Šimko (Novák), rozh. sam. nájazd Tábi. Rozhodovali: Krajčík, Hatala – Makúch, Drblík, strely: 42:37, vylúčení: 4:6 (Kristín 10min za nešportové správanie, Beták 10min za nešportové správanie), presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, bez divákov

Odchovanec HC Lučenec František Ridzoň sa predstavil medzi mužmi v drese Levíc.

Hokejový talent z Novohradu František Ridzoň zaznamenal významný míľnik svojej kariéry. Boľkovčan si na hokejku urobil premiérový zárez za vsietený gól medzi seniormi v SHL v drese Levíc. Nedávno sa predstavil premiérovo aj v najvyššej hokejovej súťaži, keď nastúpil v decembri na svoj prvý zápas v extralige proti Novým Zámkom.

František Ridzoň je odchovancom HC Lučenec. Pôsobil v Liptovskom Mikuláši aj Banskej Bystrici. Spod Urpína si to zamieril pod Zobor, kde účinkuje v extralige juniorov U20. Pochváliť sa môže aj zápasmi odohratými v slovenskom drese. Minulú sezónu premiérovo reprezentoval národný tím U16.

HK Levice/MMo/SHL

4 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder first date kiss
  2. Spätné upozornenie: free dating site sex
  3. Spätné upozornenie: free online mobile dating site
  4. Spätné upozornenie: Adult dating site

Comments are closed.