SHL: Vlci zo Žiliny Levické Levy neskrotili: Žilina inkasovala štyri góly

Hokejisti HK Levice vyhrali v 11. kole Slovenskej hokejovej ligy 2020/2021 nad Vlkmi zo Žiliny rozdielom štyroch gólov a prerušili Vlkom tak desať zápasovú výhernú šnúru. Čisté konto si pripísal brankár Filip BELÁNYI na ktorého išlo 56 striel.

HK Autorácz Levice – Vlci Žilina 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Góly: 11. Uhnák (L. Novák, J. Štefanka), 13. S. Saliji (Kobolka, Božoň), 36. Kobolka (Uhnák, L. Novák), 41. M. Matoušek (R. Svitana).
Rozhodovali: Mĺkvy, Moller – Šebeň, Staššák, vylúčení: 5:4, navyše: Pacalaj (Žilina) 10 minút za nešportové správanie sa, presilovky a oslabenia: 0:0

Levice, ktoré sú momentálne po výhre nad Žilinou na druhej priečke tabuľky SHL, nastupovali do zápasu s malou dušičkou a s cieľom uhrať na domácom ľade aspoň bod proti silnému súperovi. Počas úvodného dejstva žilinskí hokejisti dostali dva góly, streliť sa im nepodarilo žiaden. V strednom dejstve pridali Levičania tretí gól, ktorý sa zrodil v skrumáži pred brankárom hostí Patrikom ROMANČÍKOM. Najlepšie sa zorientoval Adam KOBOLKA. Pred úvodným buly tretieho dejstva sa do brány hostí postavil Maroš MIKOLÁŠ, ale už po 38 sekundách inkasoval z hokejky Michala MATOUŠEKA, ktorý odohral v aktuálnej sezóne za Liptovský Mikuláš 16 zápasov, stanovil tak konečný výsledok duelu na 4:0 pre Levice.

MMo

5 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder banned
  2. Spätné upozornenie: new age dating sites free
  3. Spätné upozornenie: Adult dating site
  4. Spätné upozornenie: how to start keto diet free

Comments are closed.