SENIORI: Káder Levíc vystužia bratia Richard a Róbert Hunovci i Erik Čaládi

Situácia okolo SHL v posledných týždňoch nebola jasná nikomu. Aj keď na prvý pohľad sa zdalo, že okolo hokeja v Leviciach je ticho a nič sa nedeje aj kvôli opatreniam, ktoré celý tím držali v neistote, vedenie HK Levice nezaháľalo.

Čakali sme len na to, kedy nám štátne inštitúcie povolia opäť hrať. Potrebovali sme vyplniť hluché miesto v zostave, ktoré ostalo po zahraničných posilách a zalovili sme vo vodách extraligových klubov, povedal Marcel OZIMÁK o príchode trojice hráčov do Levíc. Prišlo ku kontaktu s klubmi a dohodli sme sa Erikom Čaládim z Nitry a s bratmi Hunovcami z Popradu. Som si istý, že prinesú do kabíny hokejové srdce, a to je dôležité, nechal sa počuť M.Ozimák.


Erik Čaládi

Tridsaťdvaročný Erik Čaládi odohral v uplynulej tipsportligovej sezóne v drese Nitry 44 zápasov v základnej časti s bilanciou 8+6. V sezóne 2018/19 dopomohol Corgoňom k postupu do finále play-off. Pôsobil v maďarskej Erste lige a päť sezón odohral v drese Nových Zámkov.
Erik Čaládi začal s hokejom v rodnej Nitre. Pod vedením trénera Ozimáka vyhral s dorasteneckým tímom titul majstra v Extralige dorastu. Debut medzi seniormi zažil už ako šestnásťročný. Vo výbere do 18 a 20 rokov reprezentoval Slovensko. V juniorskom veku strávil jednu sezónu v kanadsko-americkej OHL. Okrem Nitry obliekal dresy prvoligových Levíc, Piešťan a Topoľčian. 180 cm vysoký a 82 kg vážiaci útočník odohral v národnom tíme 4 zápasy. Vyskúšal si aj zahraničné angažmá vo Francúzskom Lyone.


Bratia Hunovci

Bratia Hunovci sú raritou Extra Ligy. Richard a Robert sú dvojičky a v sezóne 2016/17 tvorili útok so svojim starším bratom Rudolfom.
Obaja hráči sú odchovanci Liptovského Mikuláša. Hunovci obliekali v minulosti dresy extraligového Slovana, Žiliny či Košíc. V sezóne 2017/18 pôsobili aj v kazašskom Pavlodare.
Obaja už majú za sebou aj premiéru v seniorskej reprezentácii a na svojom konte päť štartov v najcennejšom drese.

MMo / HK Levice

3 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder huge tits
  2. Spätné upozornenie: all free safe dating sites
  3. Spätné upozornenie: keto diet insulin resistance

Comments are closed.