Sledujte exkluzívne online prenos zo všetkých domácich zápasov Levíc v SHL

NENECHAJ NIČ NA NÁHODU – BUĎ ONLINE!

Aj napriek nepriaznivému priebehu tohtoročnej hokejovej sezóny 2020/21 ste našich chalanov na prípravných zápasoch hnali dopredu, za čo Vám ĎAKUJEME. Veríme, že boj o to, aby sme sezónu mohli dohrať, spoločne prekonáme. Všetkým darcom a podporovateľom, ktorí ukázali v neľahkej situácii pravé fanúšikovské srdce úprimne ďakujeme.

Napriek pretrvávajúcej vážnej nepriaznivej situácii a neistote sa vedenie HK Levice rozhodlo pokračovať v svojej snahe priblížiť seniorský hokej fanúšikom formou LIVE komentovaných prenosov. Dokázali  sme sa po prvej vlne pandémie nadýchnuť a usilovnou každodennou prácou sme oslovili niekoľko partnerov, ktorým chceme poďakovať za to že pri nás stoja aj v takomto ťažkom období a neotočili sa nám chrbtom. Bez nich by hokej v Leviciach nebol.

Platený “livestream” virtuálnu vstupenku v hodnote 3,- Eur si zakúpite na (klikni https://hklevice.sk/vstupenky/ na obrázok).


Komentovaný LIVE STREAM z domáceho zápasu môže sledovať divák, ktorý si zakúpil “livestream”, obdrží na svoj mail špecifický kód a po zadaní špecifického kódu na https://tootoot.fm/sk/stream/5fbb6ff9cc7d4809489e665f sleduje zápas a užíva si z pohodlia svojej obývačky.

NENECHAJ NIČ NA NÁHODU – BUĎ ONLINE!

5 comments

  1. Spätné upozornenie: pornhub tinder date
  2. Spätné upozornenie: 100 free no credit card dating sites
  3. Spätné upozornenie: Adult dating site
  4. Spätné upozornenie: keto vegan diet plan

Comments are closed.