DORAST: Sústredenie dorastu v spätnom zrkadle v penzióne Žemberovce

Aj keď už máme koniec septembra, predsa sa vrátime v čase na začiatok mája, kde nás zaujalo sústredenie levického dorastu.

Príprava na dorasteneckú sezónu2020/21 začala v obmedzenom režime 2.mája 2020. Mužstvo absolvovalo tréningové jednotky najprv v troch skupinách až dovtedy, pokiaľ pominulo krízové obdobie z dôvodu vírusu COVID-19. Nasledovalo šesť týždňovej tvrdej každodennej driny, ktoré vyústilo štvordňovým sústredením v Penzióne Žemberovce. V prostredí tohto penziónu neďaleko Levíc aj vďaka majiteľovi p. Jurajovi Hazuchovi a jeho spolupracovníkom našli ideálne podmienky na trénovanie a zdokonaľovanie pohybových činností v rámci letnej prípravy na suchu – rozhovoril sa tréner dorastu Slavomír Chlebec a ďalej pokračoval:

Využívali sme ideálne cyklistické trate, posilovali sme v rozsiahlom areáli penziónu, kde po namáhavých dňoch chlapci do neskorých večerných hodín využívali aj tenisový kurt, veď počasie nám fantasticky prialo.
Vďaka patrí aj futbalistom Žemberoviec, ktorí nám poskytli celý futbalový areál, hlavne p. Petrášovi.

Prípravu na ľade sme odštartovali už 20. júla 2020, kde sme ako prví na Slovensku vykorčuľovali na ľadovú plochu začo tak isto patrí vďaka predstaviteľom nášho mesta. Hráčov, ktorí začali s prípravou sa nazbieralo 25. Počet veľmi dobrý aj keď už mužstvo opustili bratia Kasalovci, ktorí pokračujú vo svojej kariére vo Zvolene, brankár Július Adámik, ktorý zakotvil v Nitre a Filip Marián Moravčík, ktorý rozšíril rady rozhodcov SZĽH.

Mužstvo sa každým tréningom posúva vpred, kondičnú prípravu má nastarosti Dominik Beňuš čo je tiež z jednou z noviniek v našom klube.
Súťaž začína 26. septembra domácim zápasom proti celku z hlavného mesta – HOBA Bratislava. V základnej časti sa stretneme s mužstvami z Ružinova, Slovanom “B”, Piešťanmi, Hamíkovom.

Verím, že aj z tohto mužstva sa na konci súťažného obdobia objavia chlapci, ktorí budú prínosom pre klubový, ale aj slovenský hokej – uzavrel na záver tréner dorastu Slavomír Chlebec.

MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: wife caught on tinder
  2. Spätné upozornenie: credit card free dating sites
  3. Spätné upozornenie: keto diet dinner recipes

Comments are closed.