HOKEJOVÁ VÝZVA: Trénuj ako Lev! Mládežníci nezaháľajú ani v núdzovom stave

Svetová pandémia a s ňou vyhlásený núdzový stav na našom území ochromil život vo všetkých športových odvetviach. Športoviská vrátane zimných štadiónov sú uzavreté, ale to nebráni levickým hokejovým nádejám v tom, aby sa i naďalej zdokonaľovali a pripravovali na nadchádzajúcu sezónu.

Pretože súčasný stav neumožňuje spoločné trénovanie, prichádza trénerská komisia mládeže TKM HK Levice s novou formou inštruktáže. Každá žiacka kategória má svoj individuálny program. Tréneri komunikujú s hráčmi prostredníctvom on-line aplikácií a e-tréningov. Pomocou nich posielajú inštruktážne videá. Ale aj spätná väzba je dôležitá!

Preto sa TKM HK Levice rozhodlo vyhlásiť hokejovú výzvu mládeže „TRÉNUJ AKO LEV“.

Dôvody vzniku takejto aktivity približuje šéftréner HK Levice Július Beňuš „Pretože sme museli zo dňa na deň ukončiť téningový proces, tak sme s trénermi premýšľali, ako zabaviť dievčatá a chlapcov v tejto neľahkej dobe ako ich motivovať k efektívnej fyzickej činnosti. Aby netrávili čas u televízora a počítačov a miesto toho prežili voľný čas aktívne. Zároveň aby to nebola len povinnosť, ale aj zábava. Tréneri s deťmi komunikujú na diaľku po celú dobu karantény”.

Svoje videa s nápadmi pre cvičenie či športovú aktivitu budú pridávať tréneri klubu každej tej svojej kategórii a budú zverejňované aj prostredníctvom webovej a FB stránky HK Levice. Videami sa môžu inšpirovať nielen levický hokejisti, ale kľudne i široká športová verejnosť.

Klip č.1:

NATOČ SVOJE DOMÁCE VIDEO a PRIJMI VÝZVU!

Úlohou je natočiť video, ako trénujete doma a zaslať ho svojmu trénerovi. Označte aj troch spoluhráčov HK Levice, ktorí sa do výzvy majú zapojiť tiež!

Svoje domáce videá budete zasielať trénerom osobne pomocou aplikácie v ktorej ste spoločne spojení s trénerom. Najlepšie domáce videa budeme publikovať za podmienky udelenia súhlasu rodičov hráčov na FB stránke HK Levice.

Trénerská komisia mládeže HK Levice

3 comments

  1. Spätné upozornenie: free 100% dating sites
  2. Spätné upozornenie: keto diet research

Comments are closed.