MLÁDEŽ: V nominácii regionálnych výberov SR U15 aj Levičania

Regionálne výbery hráčov do 15 rokov hráčov zo západného Slovenska a stredozápadu mieria na Výcvikový tábor do Dolného Kubína, ktorý sa uskutoční v dňoch 4. a 5. februára, kde mladí hráči absolvujú tréningové jednotky a modelové zápasy. Podobné tréningové kempy pred pár dňami absolvovali aj hráči regionálnych výberov Východu a Stredu.

Zraz hráčov zo stredoslovenských a časti západoslovenských klubov sa uskutoční v utorok 4. februára. Ďalší výber západoslovenských hráčov sa v Dolnom Kubíne stretne o deň neskôr. Oba tréningové kempy prebehnú pod vedením trénera Róberta Reháka a manažéra Milana Nováka.

SZĽH a HK Levice na návrh regionálneho trénera nominuje nasledujúcich hráčov výberu Západ na tréningový kemp, ktorý sa uskutoční dňa 5.2.2020 v Dolnom Kubíne: Adam ŠELIGA, Viliam ZAJKO. Ako náhradníkov na telefonické zavolanie regionálny tréner Róbert REHÁK nominoval nasledovných hráčov: Adrián DUCHOŇ a René ŠÚTOR.


Zraz nominovaných je 05.02.2020 (utorok) do 8:00 na zimnom štadióne v Dolnom Kubíne. Ukončenie akcie bude 05.02.2020 po zápase.

MMo / HK Levice / SZĽH

3 comments

  1. Spätné upozornenie: what to put on your tinder profile
  2. Spätné upozornenie: free asian dating website reviews
  3. Spätné upozornenie: keto oatmeal cookies

Comments are closed.