KADETI: Na Vianočnom medzinárodnom turnaji pre HK Levice druhé miesto

Mládežnícky výber Kadetov HK Levice sa zúčastnil kvalitne obsadeného domáceho Vianočného turnaja s medzinárodnou účasťou, ktorý sa konal v dňoch 29. až 30.12.2019 na zimnom štadióne v Leviciach. Na turnaji sa predstavilo šesť mužstiev z troch krajín.

Pri športe sa deti učia komunikácii, porozumeniu a tolerancii. Ak si uvedomia, ako veľmi záleží na rešpekte a priateľstve počas hokejového zápasu, budú si skutočne ceniť svojich priateľov aj v každodennom živote. To je presne to, čo si usporiadatelia tohto turnaja kládli za cieľ – povedal tréner výberu HK Levice Július Beňuš.

Levickí KADETI si nedávali veľké ciele. Išli od zápasu k zápasu. Chalani pozbierali cenné skúsenosti v konfrontácii s mužstvami Vasas SC Budapest, HC Uherské Hradište, HK ISKRA Partizánske a dvoma kvalitnými slovenskými výbermi PRO TEAMU SLOVAKIA A a B, čo dodalo tomuto turnaju punc kvality a vyskúšali si prvky moderného európskeho hokeja.

Uhrali sme vyrovnané zápasy a najlepšou previerkou sú ťažké zápasy, v ktorých sa chlapci v hre odhaľujú do “naha” po všetkých, aj ľudských  stránkach, kde sa cibrí ich výkonnosť i charakter – poznamenal tréner HK Levice Július Beňuš.

Víťazom Vianočného medzinárodného turnaja kategórie U15 sa stal tím výberu PRO TEAMU SLOVAKIA A. Levickí KADETI sa umiestnili na druhom mieste, keď práve vzájomný zápas s víťazom turnaja rozhodol o poradí na prvých dvoch priečkach. Na treťom mieste skončil tím z Partizánskeho.

Na záverečnom hodnotení a odovzdávaní pohára a cien bola prítomná aj riaditeľka Základnej školy Pri Podlužianke 6, Mgr. Alžbeta Štofková Dianovská, ktorá vyzdvihla veľmi vysokú športovú ako aj spoločenskú úroveň turnaja.

Odovzdávanie Pohára pre druhý najlepší tím na Vianočnom turnaji

HK Levice reprezentovali:

ADÁMIK Július, GROBAŘ Martin – ÖRDÖGH Andrej, SCHWARZ Samuel, KASALA Patrik, KASALA Martin, VRBKA Lukáš, JURÍK Matúš, ZAJKO Viliam, SLÁDEČEK Jozef, ŠÚTOR René, DUCHOŇ Adrián, VLČKO Filip, DRAPÁK Samuel, DRAPÁK Dominik, BÍŇOVSKÝ Lukáš, FARKAŠ Jakub

Tréner: Mgr. Július BEŇUŠ, Asistent trénera: Mgr. Patrik BAČKOR, Vedúci družstva: František ÖRDÖGH


Výsledky zápasov domáceho HK Levice:

1. zápas: HK Levice – HK ISKRA Partizánske 6:3

2. zápas: HK Levice – Vasas SC Budapest 8:1

3. zápas: HK Levice – PRO TEAM Slovakia A 2:4

4. zápas: HK Levice – HC Uherské Hradište 1:1

5. zápas: HK Levice – PRO TEAM Slovakia B 5:1


Konečné poradie:

1. PRO TEAM Slovakia A

2. HK Levice

3. HK ISKRA Partizánske

4. Vasas SC Budapest

5. PRO TEAM Slovakia B

6. HC Uherské Hradište


HK Levice / ZŠ Pri Podlužianke 6 / MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: unsubscribe from tinder plus
  2. Spätné upozornenie: ground beef recipes keto

Comments are closed.