Tretie miesto na domácom turnaji KADETOV

TURNAJ KADETOV O POHÁR RIADITEĽKY ZŠ PRI PODLUŽIANKE 6, LEVICE

29.-31.8.2021

Počas troch dní (28.8. – 31.8.2021) sa stal Levický zimný štadión dejiskom turnaja kadetov “šiestich hokejových klubov” o pohár riaditeľky základnej školy Pri Podlužianke 6 v Leviciach. Turnaja sa zúčastnili okrem domáceho celku HK Levice aj družstvá HK Mládež Michalovce, HO HAMIKOVO Hamuliakovo, HK Spišská Nová Ves, HK Humenské LEVY a HK ISKRA Partizánske.

Turnaj sa hral systémom každý s každým, 2×20 minút, pričom každá tretina vždy začínala od nuly. Mužstvá si tak zahrali dva mini zápasy. Po odohraní základnej časti (15 zápasov) sa tímy podľa získaných bodov umiestnili v tabuľke. Finálová časť sa odohrala podľa umiestnenia v tabuľke po základnej časti a to o 5.miesto, 3.miesto a 1.miesto.

Naši chalani s HK Levice nakoniec obsadili na kvalitnom turnaji výborné tretie miesto v silnej konkurencii tímov keď nazbierali v turnaji 13 bodov. O dva body menej ako víťazné družstvo z Michaloviec. Zápasy kvôli väčšej atraktivite a náboju boli rozdelené na dva polčasy kde sa hrali dva samostatné zápasy. Turnaj mal výborné organizačné zabezpečenie za čo by som rád poďakoval domácemu klubu HK Levice a ZŠ Pri Podlužianke za podporu a predovšetkým skvelej partii rodičov tohto ročníka, ktorý vytvorili skvelú atmosféru a najväčšie uznanie si zaslúžia chalani, ktorý ukázali, že nám z našej kategórie kadetov vyrastá ďalšia výborná partia chalanov a svedčí to o kvalitnej  práci v tomto klube vo všetkých kategóriách – zhodnotil turnaj tréner HK Levice Jozef Guťan.