MLÁDEŽ: CHIM – ,,Covid Hockey Iron Man,,

ŠPORTOVÉ AKTIVITY MLÁDEŽE -ŠPORT PRE VŠETKÝCH

I napriek pretrvávajúcej pandemickej situácii COVID-19 sa tréningový proces v hokejovom klube Levice-mládež nezastavil. Na tomto základe sa trénerská metodická komisia  /TMK/ rozhodla zrealizovať  pre svojich mladých hokejistov ako spestrenie mimo klasického tréningového procesu Súťaž pod názvom CHIM -,,Covid Hockey Iron Man,,.

Súťaž poslúži  hráčom na rozvoj vlastných kondičných schopností a zároveň samotným trénerom na monitorovanie individuálnej činnosti hráča mimo klasického tréningového procesu. Cieľom tejto súťaže je sústavná komunikácia a podpora smerom ku hráčom-tzv. spätná väzba, zlepšovanie ich výkonnosti pre ich hokejový rast.

Tréneri si v jednotlivých kategóriách pripravili pre hráčov tzv. testovacie protokoly na zaznamenávanie výkonov samotných hráčov. Rôznorodosť uskutočnených disciplín podľa vekových osobitostí hráča ľadového hokeja v jednotlivých kategóriách, tréneri pripravili svojim zverencom zhruba 5 disciplín ktoré sú zamerané na všetky druhy pohybových schopností/vytrvalosť, rýchlosť, obratnosť aj sila / keď počas 4 kôl / 4.týždňov  budú realizáciu a výkony hráčov vzájomne s hráčmi monitorovať. Hráči musia individuálnou činnosťou tieto disciplíny realizovať.

Tréneri pri hokejovom klube neustále hľadajú možnosti ako zlepšovať tréningový proces mladých hráčov a ako ich podporovať pri zvyšovaní výkonnosti aj takouto zábavnou-súťaživou formou.

TKM – trénerská metodická komisia HK Levice

3 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder spam message
  2. Spätné upozornenie: free vietnam dating site
  3. Spätné upozornenie: keto butter chicken

Comments are closed.