MLÁDEŽ: OnLine tréning vs. Outdoor tréning

ROZHODLI SME SA ZODPOVEDNE A ZOSTALI SME POČAS EPIDÉMIE KORONAVÍRUSU DOMA A NEVZDALI SME SA PRAVIDELNÉHO TRÉNINGU.

Presedlali sme na OnLine tréningový proces. Výhodou tejto doby sú aj výhody digitálneho sveta. Ale priznajme si, že dištančný model tréningov veľmi nevyhovuje našim sociálnym potrebám a sme radi, že Outdoorové téningy (tréning na čerstvom vzduchu) už využívame naplno. Tréningy na čerstvom vzduchu sú pre nás predsa len prirodzenejšie.

V porovnaní s OnLine tréningom prinášajú aktivity na čerstvom vzduchu hneď niekoľko výhod. Pohyb vonku je nepochybne zdraviu prospešnejší ako cvičenie vo vnútri, doma. Asi najväčším bonusom – aktivity na čerstvom vzduchu sú zábavné, príjemné a často krát ani nemáte pocit, že cvičíte. Tento druh pohybu je prirodzenejší, ľahko dokáže preveriť celé telo a večer zaspíte ako poleno. Veď posúdte sami z týchto dvoch krátkych streamov:

OnLine tréning
Tréning na čerstvom vzduchu

Ktorá forma sa Vám páči viac? OnLine tréning alebo tréning na čerstvom vzduchu v skupine, kde sa dá nadväzovať komunikácia a priateľstvá?

(Za)Hrajte sa!

Máte radi hru? Výsledky? Pocit víťazstva? Stačí si len zohnať parťáka/partiu, miesto a dohodnúť si pevný rozvrh. Uvidíte, že sa na každodenný tréning budete tešiť už v nedeľu a svoj tréning absolvujete celkom prirodzene. Ak vám to navyše aj celkom ide a ste súťaživý, tak to je tá pravá Vaša celoročná záľuba.

BEZ SILNEJ IMUNITY SA OCHRÁNITE ŤAŽŠIE

Pravidelné cvičenie by ste nemali vynechať, keďže posilňuje imunitu a tým sa môžete účinnejšie brániť proti vírusom. Okrem toho dbajte na vyváženú stravu a dostatočný príjem vitamínov a minerálov.

TMK – trénersko metodická komisia mládeže hokejového klubu Levice

MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder opening lines to use on guys
  2. Spätné upozornenie: totally free dating for seniors
  3. Spätné upozornenie: keto diet soda

Comments are closed.