NADSTAVBA SHL: Play Off je jasným cieľom pre Levice

V stredu 22.januára 2020 štartuje Nadstavba SHL ligy, ktorá je rozdelená na dve skupiny. Kluby pôjdu do druhej fázy sezóny so zatiaľ nezmenenými súpiskami.

Pavel Takáč, tréner HK Levice – Play off je jasným cieľom, hoci sme nováčik. Vyraďovacie boje chceme vybojovať aj pre divákov. Za celosezónnu podporu si to zaslúžia.

Hrací systém Nadstavby:

Mužstvá umiestnené od 1. do 6.miesta si medzi sebou zahrajú desaťkolový maratón zápasov. Šestica účastníkov má šancu vylepšiť si pozíciu pred súbojmi play-off, ktoré začnú v marci. Horná polovica tabuľky bude vystupovať pod názvom Nadstavbová skupina A.

Tímy, ktoré sa umiestnili od 7. do 10.miesta absolvujú dvanásťkolový kolotoč. Táto časť dostala pomenovanie Nadstavbová skupina B. Prvé dve mužstvá automaticky doplnia zoznam klubov v play off. Posledným dvom sa skončí aktuálna sezóna. Z ligy nevypadáva nikto. Zápasy so SR 18, ktoré sa odohrali od 11.9. do 1.12.2019 boli započítané do tabuľky. Duely odohraté po 1.12.2019 sa započítali do tabuľky pred začiatkom Nadstavby. Naďalej platí, že SR 18 je mimo tabuľky. Tá ostáva v nezmenenom poradí. Aktéri si prenášajú všetky získané body i skóre.

Pavel Takáč (tréner mužstva): “Určite naše zápasy nebudú ľahké. Mali sme túžbu skončiť lepšie. To by bol pre nás optimálny scenár. Všetci traja súperi sú nebezpečnými tímami najmä po ofenzívnej stránke. Chceme sa pokúsiť “urobiť” Žilinu a zobrať jej siedme miesto. Play off je jasným cieľom, hoci sme nováčik. Sprvoti sme nemali veľké oči, no v priebehu základnej časti sme zistili, že dá sa vyhrať s každým. Niečo nám nevyšlo, no musíme zastabilizovať formu. Vyraďovacie boje chceme vybojovať aj pre divákov. Za celosezónnu podporu si to zaslúžia. Mužstvo opustil ruský útočník Maxim Kropotin a rokujeme s nejakými hráčmi. Nie je vylúčené, že sa niekto poberie preč. V tejto chvíli však nič nie je stopercentné. Konkurencia “zhora” chce niektorých našich hokejistov. Každopádne našou úlohou je stabilizovať káder, nakoľko sme v ňom zaznamenali určité turbulencie.”

Posily: Na niečom sa pracuje, no levických hráčov chcú aj inde

Zdroj: MMo / HK Levice / Hokejportal.net

3 comments

  1. Spätné upozornenie: amateur tinder
  2. Spätné upozornenie: totally free dating sex sites
  3. Spätné upozornenie: how to start keto diet free

Comments are closed.