SHL: Levičania v poslednom kole základnej časti doma proti Spišiakom zabojujú o ďalšie body.

36. kolo SHL

V Slovenskej hokejovej lige ide do tuhého a na programe je už posledné kolo základnej časti, ktoré určí konečné poradie tímov v jednotlivých nadstavbových skupinách. Posledné kolo základnej časti SHL ponúka iba štyri stretnutia, nakoľko duel medzi Bratislavou Capitals a Skalicou už predohrali 12.1.2020 s výsledkom 6:4.

Leviciam ako aj Spišiakom v tomto zápase ide v prvom rade o body, ktoré si prenesú so sebou do Nadstavbovej časti súťaže spolu s nahratým skóre. Pokiaľ by však Novovešťania bodovali pod Levickým hradom naplno v riadnom hracom čase, posunuli by sa pred Skalicu. Zverenci Richarda Rapáča strácajú na piatu Skalicu dva body a keďže už Záhoráci nehrajú, majú všetko vo svojich rukách. Jediný zástupca východu v prvej lige posilnil a v rámci hosťovania získal z Popradu Dávida Romaňáka, no hlavne člena klubu tisíc Štefana Fabiana. Zaujímavosťou je, že vo všetkých troch vzájomných zápasov uspeli hostia. Spišiaci doma prehrali 2:6 a 3:4 po predĺžení, v Tekove naopak uspeli výsledkom 4:3.

Levičania v poslednom zápase v Topoľčanoch bodovali a tak si spravili chuť aj na domáci zápas proti Spišskej Novej Vsi, ktorá figuruje na postupovom šiestom mieste celkovej tabuľky SHL. Levičania sa po základnej časti umiestnia na ôsmom mieste a zahrajú si Nadstavbovú časť o jednu z dvoch postupových miesteniek do Play Off.

Súboj proti Spišskej Novej Vsi bude výzvou a zverenci Pavla Takáča sa určite vypnú k maximálnemu výkonu. Tak tomu bolo aj v ostatných vzájomnych zápasoch, kedy sme nad Novovešťanmi dva krát zvíťazili a jeden krát sme ťahali za kratší koniec.

Vzájomné zápasy:
HK Spišská Nová Ves – HK Levice 2:6 (4.10.2019, SHL)
HK Levice – HK Spišská Nová Ves 3:4 (13.11.2019, SHL)
HK Spišská Nová Ves – HK Levice 3:4pp (13.12.2019, SHL)

Zápas sa začína už o 18:00 hod. / ZŠ Levice

MMo

4 comments

  1. Spätné upozornenie: tinderentrar.com
  2. Spätné upozornenie: free dating sites for inmates
  3. Spätné upozornenie: icupid gay dating
  4. Spätné upozornenie: keto diet and epilepsy

Comments are closed.