SHL: Dubnicu sme prestrieľali, zápas však ovládla

Levičania obsadia po základnej časti podľa všetkého ôsmu priečku.

HK Levice – MHK TSS GROUP Dubnica 0:3 (0:2, 0:1, 0:0)

Góly: 6. Lantoš (Košecký, Chatrnúch), 7. Kanaet (Ďuriš, Chatrnúch), 33. Lantoš.

Rozhodovali: Žák – Hanko, Durmis, vylúčení: 5:7 na 2 min., navyše Klenko (Levice) 10 min. za nešportové správanie sa, presilovky a oslabenia: 0:0, 628 divákov.

V posledných siedmich kolách Levický tím vyzrel iba na Trnavu a to mu vôbec nesvedčí. Všetky posledné duely boli výsledkovo tesné, ale body sa bohužiaľ nezbierali.

Do zápasu s Dubnicou sme vstúpili aktívnou ofenzívnou hrou. Súpera sme v úvodných piatich minútach zatlačili pred ich brankára no bohužiaľ ani častá strelba na brankára Lakosila nepriniesla vytúžený úvodný gól. Naopak v piatej minúte sme stratili na modrej čiare puk a hostia v rýchlom brejku skórovali z hokejky Lantoša. V siedmej minúte sa situácia opakovala a Levice v prvej polovici prvej tretiny inkasovali druhý krát z hokejky Kanaeta. Naša útočná snaha pokračovala, ale aj napriek streleckej prevahe (18:9) sme nepretlačili puk za chrbát hosťujúceho brankára Lakosila. V druhom dejstve Levickí hráči pokračovali v nátlakovej forme hry, no ani v tejto fáze zápasu sme neskórovali. Naopak, Dubnica pridala aj tretí gól. V tretej tretine už na hokejkách bola aj nervozita, zopár šancí na korigovanie stavu tam bolo, ale tretia tretina sa niesla vo vylučovacom móde a to uberalo sily na jednej aj druhej strane.

Pavel Takáč, tréner HK Levice: ” Odohrali sme priemerný zápas. Čakajú nás ešte v základnej časti dva dôležité zápasy. Potrebujeme uhrať čo najlepšie výsledky. To nás nabudí a dodá nám vieru, že sme na správnej ceste a máme silný tím, začneme si viac veriť pred nadstavbovou časťou, kde budeme hrať o play-off. My musíme hrať našu hru a vnútiť ju súperovi. Začína to už našim forčekom, ktorý budeme musieť ešte zlepšiť a vytvárať väčší tlak na súpera uňho v pásme, tak ako sme to robili aj dnes proti Dubnici. Samozrejme, musíme byť pozorní a nedať šancu súperovi skórovať z brejkových akcií.”

MMo / Foto: Jozef Bedej

3 comments

  1. Spätné upozornenie: good tinder pick up lines
  2. Spätné upozornenie: free online dating no sign up
  3. Spätné upozornenie: keto zucchini lasagna

Comments are closed.