KLUB: Projekt SZĽH Deti na hokej opäť v Leviciach

Projekt „Deti na hokej“ už pomohol zapáliť lásku detí k hokeju vo všetkých kútoch Slovenska a opäť zavíta v tomto adventnom období aj na zimný štadión v Leviciach.

Akcia organizovaná v spolupráci so Slovenským zväzom ľadového hokeja sa uskutoční 8.12.2019 od 14.30 a určená je pre dievčatá a chlapcov od 5 do 10 rokov všetkých úrovní korčuľovania. Cieľom je umožniť im skúšku korčuľovania a prácu hokejkou a pukom.

Viaceré stanovištia (napríklad korčuľovanie pomedzi kužele, streľba na bránu a pod.) preveria ich zručnosti, dôležité je mať zo všetkého radosť a úsmev na perách. Na deti budú dohliadať skúsení tréneri, každý účastník bude za svoju snahu odmenený balíčkom od SZĽH s upomienkovými predmetmi a malým občerstvením. A príde aj Mikuláš! Deti, ktoré tento krásny šport zaujme, sa budú môcť na mieste prihlásiť do Levického hokejového klubu a stať sa súčasťou hokejovej rodiny.

Záujmom klubu HK Levice je vytváranie kvalitných podmienok pre výchovu a športové napredovanie detí a mládeže v ľadovom hokeji, s čím súvisí aj bezplatné zapožičanie hokejovej výstroje. Cieľom Hokejového klubu Levice je podporovať a vychovávať hokejovú mládež, pričom tento klub nadväzuje na úspešný projekt hokejových škôlok.

Hlavnými cieľmi projektu Deti na hokej sú:

– zanechať v pamäti malých účastníkov podujatí pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom,

– zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím,

– pomôcť hokejovým klubom v materiálnom vybavení kategórie prípravky formou darovania hokejového výstroja malým hokejistom,

– zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie.

One comment

  1. Spätné upozornenie: keto mug cake recipe

Comments are closed.