Piataci v Bánovciach nad Bebravou strieborní

Nultý ročník turnaja o pohár primátora mesta Bánovce nad Bebravou dopadol pre hráčov HK Levice na výbornú. Sily si v ňom zmerali mladé hokejové talenty z kategórie prípravky 5. ročníka z Levíc, Bánoviec nad Bebravou, Piešťan, Partizánskeho a Púchova.

Naši piataci sa umiestnili na skvelom druhom mieste. Bolo jasné, že trocha šťastia nám počas turnaja chýba, no rešpekt sme určite vzbudili a opäť sme pripomenuli, že na hokejovej mape treba s piatakmi z Levíc počítať. Cennejšie ako medaily z tohto turnaja, ktorý vyhrala Iskra Partizánske pred Levicami, Bánovcami, Piešťanmi a Púchovom, boli skúsenosti v ťažkej konfrontácii. Chalani predviedli neskutočne krásny kombinačný hokej a bojovali v každom zápase. Iba hráči, ktorí sa pripravujú zvládnuť víťazstvo aj prehru a sú pripravení na všetko majú šancu byť dlhodobo úspešní. A naši piataci takýmto tímom jednoznačne sú! Chalani prežili peknú sobotu plnú emócií, tak ako aj ich rodičia a tento fakt nech je najväčšou satisfakciou pre všetkých zúčastnených.

Tréner Denis Adámik: “Hodnotím tento turnaj veľmi pozitívne, dosiahli sme veľmi pekný výsledok, aj keď o výsledky v tejto vekovej kategórii nejde. Bojovnosť hráčov a výborný kolektív rodičov bolo to čo nás hnalo dopredu. Bol to skvelý hokejový zážitok. Veľa sa deti naučili a posunuli počas celej sezóny a sme radi, že sme to vedeli pretaviť do záverečnej časti sezóny, turnaja! Ďakujem mládežníckemu hokejovému klubu v Leviciach a vštkým zúčastneným, že som mohol byť toho súčasťou.”