TIPOS SHL v piatok pokračuje už bez divákov na tribúnach. Nelogické opatrenia pozastavili fyzickú aktivitu detí! SZĽH prerušuje chod mládežníckych súťaží.

Deti a mládež denne rozvíjajú svoje vedomosti v laviciach aj počas núdzového stavu, no fyzická aktivita, ktorá je dôležitá pre ich zdravie a psychicky rozvoj im umožnená nie je!

Program TIPOS Slovenskej hokejovej ligy pokračuje, ale bez fanúšikov na tribúnach. Podľa Uznesenia vlády Slovenskej republiky zo dňa 24. novembra 2021 majú profesionálne športové súťaže na Slovensku výnimku zo zákazu vychádzania. Účasť divákov na stretnutiach je však zakázaná.

Brány zimného štadióna sa pre detské, žiacke, mládežnícke súťaže a pre verejnosť zatvárajú.

Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH)
Najnovšie znenie vyhlášky č. 261 zakazuje usporadúvanie akýchkoľvek hromadných podujatí s výnimkou profesionálnych súťaži v športovom odvetví, medzi ktoré z hokejového diania patria najvyššia domáca súťaž Tipos extraliga i druhá najvyššia súťaž TIPOS Slovenská hokejová liga. Tieto môžu pokračovať, avšak bez účasti divákov a za dodržania striktných protipandemických opatrení. 
Z vyhlášky rovnako vyplýva, že žiadne iné športové podujatie vrátane tréningového procesu v akejkoľvek vekovej kategórii s výnimkou profesionálnych hokejových klubov nie je povolené. SZĽH v tejto súvislosti žiada hokejové kluby, aby v amatérskych súťažiach SZĽH (t.j. 2. ligy seniorov, Extraligy žien, Extraligy juniorov, 1. ligy juniorov, Kaufland Extraligy dorastu, K-classic 1. ligy dorastu, Ligy kadetov, Ligy starších žiakov 8r., 7r., Ligy mladších žiakov 6. r., 5 r. a regionálnych turnajov prípraviek a predprípraviek) pozastavili tréningový proces s účinnosťou od štvrtka 25. novembra až do odvolania, respektíve pokým Úrad verejného zdravotníctva SR nerozhodne inak. 

HK Levice